Szobafoglalás - legjobb árak

Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, +36-88-620-600

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Referenciák

„A Hunguest Hotel Bál Resort megbízható, a piacon is elismert szálloda, mely szakmai profizmusával hozzájárult rendezvényünk zökkenőmentes megszervezéséhez és lebonyolításához. Köszönjük Mónika lelkes és rugalmas hozzáállását, kellemes volt vele együtt dolgozni, mindig készen állt a megoldásokra, egészen az apró részletekig.”

Kormos Zsuzsanna igazgatósági és marketing asszisztens, Európai Utazási Biztosító Zrt.


„Az Egyesületünk 24 éve szervez szakmai konferenciákat a Balaton közelségében. A Hunguest Hotel Bál Resort kiváló hely a tanulni és kikapcsolódásra vágyóknak.
A hotel ideális hely az egy időben több száz résztvevő és hotel szolgáltatást igénylő vendég számára.
A termek kiválóak, a személyzet kedves és lelkiismeretes, ami garantálja a minőségi szintet.”

ISO 9000 FÓRUM Egyesület


„A Hunguest Hotel Bál Resort színvonalas, minden igényt kielégítő szálloda, ezért is választottuk rendezvényhelyszínnek. Rugalmas szervezés, igényes catering, segítőkész hozzáállás.”

Benedek Anna elnök, Nagycsaládosok Balatonalmádi Egyesülete


„A Hunguest Hotel Bál Resort tökéletes választás céges csapatépítők számára is. Nagyszerűen éreztük magunkat, köszönhetően a profi szervezésnek és a személyzet kedvességének. Igényes szobák, finom ételek, a kilátás pedig mesés!"

Extreme Net Kommunikációs Ügynökség csapata


„A Hunguest Hotel Bál Resort az a szálloda ami egy edzőtábor lebonyolításához is tökéletes választás, hiszen a hotel kiváló adottságokkal rendelkezik ehhez.
A létszámigényekhez rugalmasan igazítható légkondicionált terem az edzésekhez és az esti bulikhoz, hatalmas ősfás park vagy saját balatoni strand a szabadtéri edzésekhez, mind elengedhetetlen egy jó edzőtáborhoz.
A szervezés részéről, pedig Mónika az első pillanattól kezdve nagyon kedvesen, segítőkészen és rugalmasan állt a közös munkához. Minden részletet előre egyeztettünk és mindig pontosan az történt, amit megbeszéltünk. Váratlan fordulatoktól, rejtett költségektől és problémáktól mentes, gördülékeny szervezés az egyik legnagyobb kincs!
Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan jövünk még!"

Juhász Veronika, Fitfusion


“A Storck csapata nevében szeretnénk megköszönni a nyári meetingünk szervezésében a segítséget a Hunguest Hotel BÁL kollégáinak, kiemeltképp Mónikának. Minden zökkenőmentesen ment, és nagyon jól érezte magát a csapat. A szobákból a kilátás gyönyörű, az ételek finomak voltak és nagyon készségesen álltak mindenben a rendelkezésünkre a dolgozók. Ár-érték arányban szuper, tiszta szobák, jól megközelíthető saját partszakasz, finom limonádék, kedves személyzet. Köszönjük!”

STORCK HUNGARIA KFT.