Belépés
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Sport

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Úszás

Azt mondják a mozgás szeretete már egészen kicsi korban kódolva van az emberi szervezetben, azonban mi is felelősek vagyunk azért, hogy ezt elnyomjuk, vagy előhozzuk életünk során. Nem elég korán kezdeni, tartja a mondás, így egészen kicsi korban, már 3 hónapos kortól elkezdhetjük gyermekünkben a mozgás szeretetének erősítését, melyre szállodánk lehetőséget is biztosít.

Nordic Walking

A sportos kalandok nem merülnek ki pusztán a vízi élményekben, a kímélő állóképesség és mozgáskoordináció fejlesztő programokban. Gazdag sportkínálatunk egyik kiemelkedő vendég-kedvence a botos gyaloglás, más néven a Nordic Walking. Ősztől tavaszig 5-20 főig vezetett túrákat szervezünk a Balaton parton, valamint a környező vidéken. Így együtt fedezhetjük fel az almádi hegyvidék szépségeit, a Tihanyi-félsziget színeit, valamint a füredi borvidék zamatát.

A túrák, barangolások helyszínei:

Almádi hegyvidék bebarangolása

Tihanyi félsziget bejárása

Füredi borvidék megismerése

A programok, túrák menetrendje:

10:00 találkozó Balatonalmádiban a szállodánál vagy az adott helyszín központjában

10:15-kor indulás a megbeszélt túraútvonalon

13:00 ebéd vagy piknik egy hangulatos helyen vagy étteremben (opcionális)

14:30 visszaindulás a kiindulási helyre másik útvonalon

16:00 visszaérkezés az indulási helyszínre

További információért keresse munkatársainkat a recepción!


Squash

Az intenzívebb sporttevékenységek közé tartozó squash is vendégeink egyik kedvenc időtöltése. Fallabda termünk nyitva áll a sport szerelmesei előtt, melyhez ütőket, labdát térítés ellenében biztosítunk.