Szobafoglalás

Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Hajózás, vitorlázás a Balatonon

Vitorlázás a Balatonon

Hogy mi az, ami a pancsoláson, a napozáson és a hűsítő italok kortyolgatásán kívül még jól eső érzés lehet a nyári forróságban a Balatonon? Ha mindezt egy vitorlás felületén tesszük, élvezve a közvetlen családtagok, barátok társaságát, a tó csendjét, a körülölelő víznek és a nap melegének az érintését. Ha eddig még csak a tóparton volt lehetősége mindezt átélni, itt az idő egy kis újításra! Bontson Ön is vitorlát Almádiban! 

Különböző típusú és méretű vitorláshajók bérlésében segítünk, skipperrel (kormányos) vagy nélküle. A program szervezését bízza ránk, így Önre csak az élmények maradnak. Forduljon hozzánk bizalommal a helyszínen a recepción, vagy akár előzetesen az alábbi elérhetőségek valamelyikén: hotelbalresort@hunguesthotels.hu / 06-88-620-620

Dixie 32-es vitorláshajó

Árak:

 

Árak 1-4 fő esetén

Árak 5-7 fő esetén

2 órás naplementenéző borkostolóval

40 000 Ft/vitorlás

50 000 Ft/vitorlás

Félnapos vitorlázás

55 000 Ft/vitorlás

65 000 Ft/vitorlás

Egész napos vitorlázás

80 000 Ft/vitorlás

99 000 Ft/vitorlás

 

A hajó Balatonfüredről indul, a Balatonalmádiba történő kiállás költsége: 15 000 Ft.
Minden programunk része igény esetén a horgonyzás és fürdés a hajóról.
Egyéb speciális programok: gyakorlati vitorlás oktatás, szülinapi vitorlázás, leány- és legénybúcsúk, nászhajózás fotózással.

Balaton 31-es vitorláshajó

Árak:

2 órás bérlés

25 400 Ft/vitorlás

További megkezdett órák

10 160 Ft/óra

Egész napos bérlés

63 500 Ft/vitorlás

 

A hajó Balatonalmádiból indul, nincs kiállási költsége.

További vitorlások bérlésére is van lehetőség, ezekre a típusokra kérje egyedi ajánlatunkat!

Bavaria 32-es vitorláshajó


Jeanneau 36-os vitorláshajó


Lagoon 380-as vitorláshajó


Vitrolás tábor

Nyár. Balaton. Vitorlázás. Na és persze Bál Resort…

Ugye, milyen jól hangzik. És ugye, milyen jó lenne gyermekünknek, unokánknak megadni a lehetőséget egy kis nyári vitorlázásra? Manapság egyre több tábort szerveznek vízpartokon a gyerekeknek, ifjúságnak, de milyen jó lenne, ha mindez nem csak az apróságoknak, hanem az egész családnak szuper kikapcsolódás lenne! Most már nincs akadály!

A Magyar Vitorlás Szövetség által szakmailag elismert BS-Fűzfő Vitorlás Klub ugyanis idén nyáron is remek táborokat szervez a vitorlázni vágyók számára, ahol a család fiatalabb tagjai 6 nap leforgása alatt elméleti és gyakorlati oktatásban is részesülnek. Megismerkednek a hajózás alapjaival, s a tábor végére megtanulják a hajót kormányozni is.

S hogy hogyan jön képbe a család? Hát úgy, hogy míg a gyerkőcök élvezik a vitorlázást, a Balaton csodáit, a táborozás nyújtotta élményeket, úgy a család többi tagja a közelben, Almádiban használhatja ki a Balcsi-part nyújtotta lehetőségeket.

Wellness. Nyaralás. Hunguest Hotel Bál Resort****

De ha jobban szeretné gyermekét éjszakára maga mellett tudni, a Bál Resortban őt is szívesen látjuk. Csobbanjon nálunk együtt a család esténként! Egyedi árakért forduljanak hozzánk bizalommal!
Balatoni Csobbanás félpanziós ellátással már 14 900 Ft / fő / éj ártól – 6 éves korig ingyenesen (szülőkkel egy szobába, pótágyon).

Ajánlat részletei, ajánlatkérés, foglalás - kattintson ide!

A táborról több részlet a klub honlapján.