Belépés
Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-88-620-620, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Balatonalmádi, Hunguest Hotel Bál Resort - Wellness

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

 

A wellness nem a XXI. századi ember “találmánya”, már az ókori római katonák is örömmel pihentették fáradt testüket fürdőkben. Ez a fajta feltöltődés, ami elsősorban a fizikai és szellemi fittség megőrzését szolgálja, mára már elhagyhatatlan kelléke a szállodai termékpalettának. Nincs ez másként a Hunguest Hotel Bál Resort****-ban sem.

Több mint 500 m2-en kínálunk komplex lehetőséget a testi-lelki feltöltődésre a víz selymes érintése és a mozgás által.

A két áldásos hatást egyesítve alkottuk meg úszómedencénket, amit nemcsak a sportolni vágyó, de a napot aktívan indító vagy záró kedves vendégeink is előszeretettel használnak. Hiszen mennyivel kellemesebb a hűs medencében pár hossz után indítani a napot, mint rohanva készülni és munkába indulni? A maximális ellazulás érdekében megmártózás meleg vizű pezsgőfürdőnkben hatékony a stresszoldás és a szervezet megfelelő energiaáramlásának elérése érdekében, így kihagyni vétek.

Az élvezeti értékek mellett az egészségmegőrzés is fontos szerepet kap, így fontos megemlítenünk, hogy szállodánkban több féle sportolási és gyógyulási módra is van lehetőség. Felszerelt fitness terem, squash pálya és a modern vízkezelés, azaz Kneipp-medence is a vendégek rendelkezésére állnak. A speciálisan kialakított sekély medence a megfelelő hőfokú vízzel megtöltve, valamint különböző méretű kövekkel borítva a talp masszírozása által elősegíti a test saját gyógyulási folyamatainak beindítását, valamint jó hatással van a vérkeringésre.

A mesterségesen kialakított medencék mellett a Balaton közelsége, valamint a szálloda saját strandja a nyár beálltával tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Az úszás, vízi sportok mellett a napozás jótékony hatásait is élvezhetik nyugágyainkon akár egy hűs ital társaságában.