Szobafoglalás - legjobb árak

Budapest, Üllői út 94-98. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-1-477-8000

Budapest, Hunguest Hotel Millennium - Szobák, szolgáltatások

A szálloda 116 szobájának és 6 apartmanjának mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval vagy fürdőkáddal felszerelt. A szálloda kategóriájának megfelelő felszereltsége mellett (közvetlen hívású telefon, TV műholdas csatornákkal, hűtőszerkény) szobáink további, a vendégek kényelmét szolgáló kedvező adottságokkal is rendelkeznek: hangszigetelt ablakok, elektronikus kulcskártya rendszer, a szobákban elérhető díjmentes internet elérhetőség (WIFI), valamint hajszárító a fürdőszobákban.

Szállodánk kizárólag nemdohányzó szobákkal rendelkezik!

Szobatípusaink: standard, superior, antiallergén (2 db), mozgáskorlátozott (9 db) és összenyitható, családi szobák.

Kisgyermekkel érkező vendégeink részére – igény esetén – térítésmentesen gyermekágyat biztosítunk.

A ház kitűnő adottságainak köszönhetően szobáink tágasak, kellemes és kényelmes hangulat jellemzi őket.

Cannella éttermünkben a hazai és a nemzetközi konyha remekeit, valamint magyar borok széles választékát kóstolhatják meg vendégeink.

A szálloda halljában és a drinkbárnál vendégeinknek lehetősége nyílik egy kis pihenésre, rövid megbeszélésre egy finom kávé, vagy más frissítő ital mellett. Ha szívesebben marad szobájában, mindez ott is elérhető az étterem nyitvatartási idejében működő szobaszerviz által.

Azokat, akik egy kedves emléktárggyal térnének haza, ajándékboltunk színes kínálattal várja. A recepción díjmentesen használható az értékmegőrző. Az épület mögötti, részben fedett, zárt parkolónk térítés ellenében vehető igénybe.

A szálloda szolgáltatásainak palettáját színesíti a csomagmegőrzés, csomaghordás, masszázs, jacuzzi és a szauna.

KORAI ÉRKEZÉS ÉS KÉSŐI TÁVOZÁS!

Érkezés napján 14.00-tól lehet elfoglalni a szobát, távozás napján kérjük, 10.00-ig szíveskedjenek elhagyni. Korábbi érkezés vagy távozás lehetősége a foglaltságtól függ. Bővebb információkról kérjük érdeklődjön bejelentkezéskor a recepción.

Árak:

• Korai érkezés: 10.00-14.00 óráig: 4 000 Ft / szoba
• Késői távozás: 10.00-14.30 óráig: díjmentes