Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

9740 Bük, Európa út 3. Útvonaltervezés
Telefon +36-94-558-558, +36-94-558-505

Bük, Hunguest Bük - Sportprogramok

Sportanimátoraink különböző sportprogramokat szerveznek - gimnasztika, nordic walking (gyaloglás síbottal), aqua fitness, AquaPad, kerékpártúra... Részletes tájékoztatás a programokról és az időbeosztás a szálloda recepción és az információs falon olvasható.

Nordic walking

Nem ismeri még ezt a szabadidősportot? Jöjjön és próbálja ki! 30 perc alatt megtanulhatja a technikát, és már indulhat is túrázni, edzeni, kikapcsolódni! A speciális, síbotból kifejlesztett botok segítségével történő természetes járáson alapuló nordic walking tehermentesíti a mozgás szervrendszerét, ezért az ízületi bántalmakban (csípő-, térdízület) szenvedők is gyakorolhatják. Nemtől, kortól független!

Aquafitness

Vízben végzett gyakorlatok speciális eszközökkel (polifoam súlyzó, polifoam rúd). Fejleszti a kondicionális és koordinációs képességeket, a legtöbb izomcsoportot egyszerre és alaposan megmozgatja, erőt és rugalmasságot egyszerre biztosít, kedvezően hat a vegetatív idegrendszerre. Úszni nem tudók számára is ajánlott! Kortól, nemtől független, a vízmélység: 140 cm.

Reggeli torna

Reggeli órákban, zenére végzett gyakorlatok. Könnyed jellegű gimnasztikai elemekből felépített foglalkozás, mely segít a reggeli ébredésben. A feladatok célja elsősorban az ízületek és izmok átmozgatása. Kortól, nemtől független!

Kerékpártúra

Minden kedves vendégünk szervezett kerékpártúrán vehet részt. A túrákat különböző útvonalakon vezetjük. Ez a program nemcsak maximális kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, hanem megismerkedhetnek Bükfürdő környékével is. Női-, férfi-, gyermekkerékpárok, valamint gyereküléssel ellátott kerékpárok állnak vendégeink rendelkezésére.

Stretching

A streching nyújtás-lazításból álló gyakorlatsor. Az inaktiválás következtében ízületeink mozgáskiterjedése beszűkül. Ez a fajta mozgás segít az egyoldalú foglalkoztatás (pl.: ülőmunka) következtében létrejövő mozgásszervi panaszok, elváltozások, vagy a túlzott erőfejlesztés káros hatásai ellensúlyozására. Kortól, nemtől független!

Egyéb sportolási lehetőségeink

Tollaslabdázás, kosárlabdázás, labdarúgás, asztalitenisz, biliárd, kültéri fitnesz. Tenisz- és golfpálya, valamint lovaglási lehetőséget a közelben költségtérítés ellenében tudunk biztosítani. Egyéb sportolási lehetőségeink: Tollaslabdázás, kosárlabdázás, asztalitenisz, lengőteke. Vendégeink a recepción kérhetnek társasjátékot, ping-pong felszerelést, kosár-, foci- és röplabdát, tollasfelszerelést. Az eszközök letéti díj ellenében használhatóak.

Szállodán kívüli sportolási lehetőségek

Tenisz-, golfpálya, valamint lovaglási lehetőség a közelben költségtérítés ellenében vehető igénybe.