Belépés
9740 Bük, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Bük, Hunguest Hotel Répce - Programok

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

SPORT ÉS SZABADIDŐPROGRAMOK

LOVAGLÁS
Csepregen, Bükfürdőtől 10 km-re a Varga tanyán van lehetősége vendégeinknek lovaglásra, kezdők részére tanítás, futószáras oktatás, haladóknak túra- és tereplovaglás. A környékbeli erdők, mezők és réteg ideális helyszínéül szolgálnak a sportág hódolóinak.

VADÁSZAT
A Büki Csalitos Vadásztársaságon keresztül magyar vadászjegyet lehet váltani, mellyel a szállodától 5 km-re 3300 hektáros erdőben van lehetőség a vadászatra. Ezen a területen főleg tarvadakra, tehénborjúra, sutára, gidára és vaddisznóra lehet vadászni. További információ a vadászati lehetőségekről: a vadásztársaságnál lehet érdeklődni.

HORGÁSZAT
Bükfürdőhöz legközelebb a Répce folyóban (Alsó Ausztriában ered és Győrnél ömlik a Rábába) és a Boldogasszony tavon tudnak a horgászok szenvedélyüknek hódolni.

A folyóban pisztrángot, domojkót, csukát, keszegféléket lehet fogni. Külföldi vendégeknek útlevél, vagy személyigazolvány szükséges. Felszerelésről mindenkinek magának kell gondoskodni. 

A Boldogasszony tóban ponty, csuka, süllő és amur található, de van lehetőség Csepregen is horgászásra.

GOLF
Szállodánk szomszédságában (kb. 500 m) található a Birdland Golf & Country Club, mely Magyarország első 18 lyukú championship golfpályájával rendelkezik. A tavalyi évtől 9 szakasszal kiegészülve 27 lyukon várja a golfozni vágyó vendégeket.
Lehetőség van különböző package-k igénybevételére. A pályán teljes felszerelést is lehet bérelni, illetve az egyéni oktatás is biztosított.

TENISZ
A szállodától 500 méterre található 4 salakos és 2 fedett teniszpályát előzetes bejelentkezés után lehet igénybe venni. Igény esetén ütőket és labdákat térítésmentesen biztosítanak. Teniszoktatót előzetes időpont egyeztetés alapján igényelhető.
A szállodától kb.100 méterre található még egy szabadtéri teniszpálya, mely műanyag borítású.