Belépés
9740 Bükfürdő, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce - Kerékpáros ajánlat

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Az aktív pihenés lehetőségét kínáljuk fel a kerékpáros sport szerelmeseinek az Alpokalja friss levegőjén!

Kényelmes (nem dohányzó) szobát nyújtunk vitamindús, bőséges és változatos reggelivel és vacsorával. Ha mozogni vágyó baráti társasággal érkezik, mindenki erőtől duzzadva pattanhat majd kerékpárjára!

Ha az úton megéheznek, a szálloda chefje által összeállított piknik csomaggal csillapíthatják étvágyukat. Lelkes hobbytársai a kerékpáron eltöltött nap után a vacsoránál látványkonyháról is választhatnak frissen készített ételeket.

Izmaik pihentetését masszázs biztosítja. Wellness szigetünk úszómedencéjében, jacuzzijában, gőzkamrájában vagy infra szaunájában feltöltődhetnek az újabb túrához. Fürdőköntösben kényelmesen mozoghatnak szobáik és a wellness között.

A környéket behálózó kis közlekedésű utak, vagy az Ausztriába átnyúló kerékpárút mentén szervezett kerékpártúrán is van lehetőségük résztvenni a hotel vagy a Herényi Kulturális és Sportegyesület jóvoltából. Érkezéskor kerékpáros térképet is adunk Önnek, hogy megtervezhesse túráját.

Animátoraink a szállodában aktív sportprogramokat szerveznek és sporttanácsokkal is szívesen ellátják az érdeklődőket! Kerékpár kölcsönzési lehetőség (térítés ellenében) a szálloda saját bicikliparkjából minden korosztály számára megoldott.
Kerékpárját biztonságos helyen tároljuk, míg Ön pihen és műszaki segítségnyújtást is vállalunk.

Gépkocsi és autóbusz parkolási lehetőség a szálloda saját zárt parkolójában áll rendelkezésükre!