Szobafoglalás

Bükfürdő, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, +36-94-358-140 | +36-94-558-460

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce - Szobainformáció

A szálloda szobáinak berendezése és színvilága nagyon hangulatos és változatos, szinte minden emeleten más-más, tágas terek állnak rendelkezésre. Minden fürdőszoba fürdőkádas, amely alacsonyabb a megszokott standard mérettől, így a gyerekek és az idősebb vendégeink is kényelmesen tudják használni. Emellett szobáink hajszárítóval, telefonnal, színes televízióval felszereltek.

KÉTÁGYAS SZOBA

A hét emeleten elhelyezkedő standard szobák egy részében a szekrények helyett gardróbot alakítottunk ki az első és második emeleten, a többi emeleten hagyományos előszoba szekrényeket találnak vendégeink. A szobák nagy része az alapterületnek köszönhetően pótágyazható, a pótágyak egyszemélyes kanapé és két személyes rekamié, amely kihúzható, felnőtt vendégeink elhelyezésére is alkalmasak. A szobákhoz franciaerkélyek tartoznak.

APARTMAN

Az apartmanok a fürdőszobán kívül nappaliból és hálófülkéből állnak, a szobarészek függönnyel vannak elválasztva. A televízió a nappaliban található a kanapéval.

MOZGÁSSÉRÜLT SZOBA

Szállodánkban 2 db tágas, kényelmes szobát alakítottunk ki speciálisan mozgáskorlátozott vendégeink részére. A szobák az első emeleten találhatóak, a lakosztályban található kettő fürdőszoba közül az egyik speciálisan kialakított, tágas.

EGYÉB TUDNIVALÓK

- Minden emeleten a főbejárat felöli oldalon napozóteraszt alakítottunk ki, ahol a napozóágyakon vendégeink kényelmesen tudnak pihenni.
Háziállatot speciális szobában tudunk előzetes bejelentés alapján elhelyezni felár ellenében.

KORAI ÉRKEZÉS ÉS KÉSŐI TÁVOZÁS

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe, így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Árak