Belépés
9740 Bük, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Bük, Hunguest Hotel Répce - Szobainformáció

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A szálloda szobáinak berendezése és színvilága nagyon hangulatos és változatos, szinte minden emeleten más-más, tágas terek állnak rendelkezésre. Minden fürdőszoba fürdőkádas, amely alacsonyabb a megszokott standard mérettől, így a gyerekek és az idősebb vendégeink is kényelmesen tudják használni. Emellett szobáink hajszárítóval, telefonnal, színes televízióval felszereltek. Szállodánk nemdohányzó, így annak teljes területén tilos a dohányzás. Dohányzásra kijelölt hely a szálloda főbejárata mellett található.

KÉTÁGYAS SZOBA

A hét emeleten elhelyezkedő standard szobák egy részében a szekrények helyett gardróbot alakítottunk ki az első és második emeleten, a többi emeleten hagyományos előszoba szekrényeket találnak vendégeink. A szobák nagy része az alapterületnek köszönhetően pótágyazható, a pótágyak egyszemélyes kanapé és két személyes rekamié, amely kihúzható, felnőtt vendégeink elhelyezésére is alkalmasak. A szobákhoz franciaerkélyek tartoznak.

APARTMAN

Az apartmanok a fürdőszobán kívül nappaliból és hálófülkéből állnak, a szobarészek függönnyel vannak elválasztva. A televízió a nappaliban található a kanapéval.

MOZGÁSSÉRÜLT SZOBA

Szállodánkban 2 db tágas, kényelmes szobát alakítottunk ki speciálisan mozgáskorlátozott vendégeink részére. A szobák az első emeleten találhatóak, a lakosztályban található kettő fürdőszoba közül az egyik speciálisan kialakított, tágas.

EGYÉB TUDNIVALÓK

Minden emeleten a főbejárat felöli oldalon napozóteraszt alakítottunk ki, ahol a napozóágyakon vendégeink kényelmesen tudnak pihenni.

KORAI ÉRKEZÉS ÉS KÉSŐI TÁVOZÁS

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját; vagy, ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe, így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Árak