Belépés
9740 Bük, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Bük, Hunguest Hotel Répce - Vendéglátás

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A hotel vendéglátása harminc éve áll a vendégek szolgálatában, sok visszatérő vendégünk igazolás arra, hogy elégedettek a szálloda ezen szolgáltatásával is. A speciális magyar ételjellegzetességek mellett a nemzetközileg ismert és közkedvelt ételekkel is kényezteti vendégeit. 

REGGELI

A reggelinél a büféasztal kínálata nagyon bőséges és változatos. A müzlitől a zsírszegény joghurton át a szalonnáig és tojásrántottáig mindent megtalálnak.  Mindemellett különféle meleg reggeli ételek is fellelhetőek a reggeli választékában.

VACSORA

A félpanziós ellátás keretein belül a svédasztalról válogathatnak. Betérő vendégeink étlapról is rendelhetnek. A vacsora választéka kielégíti vendégeink különféle igényeit: hideg-, meleg előételek, levesek, a magyar és nemzetközi konyha ételei, finom készételek, sajtok, édességek várják Önöket.

KERTI PARTY

Nagy népszerűségnek örvend a tavasztól őszig megrendezésre kerülő kerti party, ahol bográcsban készül a gulyás vagy éppen a halászlé. Mintha otthon készült volna a káposztás cvekedli, mákos tészta, helyszínen sütött lángos... Már csak az időjárás szólhat közbe!