Belépés
9740 Bükfürdő, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce - Wellness, sport

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

WELLNESS SZIGET

Szállodánk földszintjén található a wellness sziget, ahol úszómedence, finn- és infraszauna, gőzfürdő, jakuzzi és napozó terasz is megtalálható.
Törölközőt, szaunalepedőt az úszómestertől kérhetnek vendégeink. A női és férfi öltözőben centrifuga áll a vendégek rendelkezésére. Az emeleti napozóteraszon kényelmes napozóágyak szolgálják vendégeink pihenését.

Nyitvatartási idején kívül Vendégeink a Répce Gold wellness részlegét használhatják.

SZÉPSÉGSZALON

Kozmetika, pedikűr, manikűr, masszázs - mindez egy helyen áll a megszépülni vágyó vendégek rendelkezésére.

SPORTPROGRAMJAINK

Animátoraink aktív programokat szerveznek az Önök részére. Többek között gimnasztika, kerékpártúra, nordic walking van a programon. Ha ezt még kombinálják a büki víz győgyító erejével, a fiatalok frissebben, az idősebbek fiatalosabban térhetnek haza. Streching: A streching nyújtás-lazításból álló gyakorlatsor. Az inaktiválás következtében ízületeink mozgáskiterjedése beszűkül. Ez a fajta mozgás segít az egyoldalú foglalkoztatás (pl.: ülőmunka) következtében létrejövő mozgásszervi panaszok, elváltozások, vagy a túlzott erőfejlesztés káros hatásai ellensúlyozására. Kortól, nemtől független!

Egyéb sportolási lehetőségeink: Tollaslabdázás, kosárlabdázás, asztalitenisz, lengőteke. Vendégeink a recepción kérhetnek társasjátékot, ping-pong felszerelést, petanque-t, kosár-, foci- és röplabdát, tollasfelszerelést. Az eszközök letéti díj ellenében használhatóak. Szállodán kívüli sportolási lehetőségek: Tenisz-, golfpálya, valamint lovaglási lehetőség a közelben költségtérítés ellenében vehető igénybe. 

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK