Szobafoglalás

Bükfürdő, Termál krt. 26. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-358-058, +36-94-358-140 | +36-94-558-460

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce - Wellness, sport

WELLNESS SZIGET

Minden nap
7:00-19:00
tart nyitva.

A drinkbár mellett a földszinten található. A teljes mértékben felújított szálloda szolgáltatásainak a körét bővíti a wellness sziget, ahol úszómedence, finn- és infraszauna, gőzfürdő, jakuzzi és napozó terasz is megtalálható.
Törölközőt, szaunalepedőt az úszómestertől kérhetnek vendégeink. A női és férfi öltözőben centrifuga áll a vendégek rendelkezésére. Az emeleti napozóteraszon kényelmes napozóágyak szolgálják vendégeink pihenését.

SZÉPSÉGSZALON

WELLA fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, masszázs - mindez egy helyen áll a megszépülni vágyó vendégek rendelkezésére.

SPORTPROGRAMJAINK

Testnevelési egyetemet végzett animátoraink aktív programokat szerveznek az Önök részére. Többek között gimnasztika, kerékpártúra, nordic walking van a programon. Ha ezt még kombinálják a büki víz győgyító erejével, a fiatalok frissebben, az idősebbek fiatalosabban térhetnek haza. Streching: A streching nyújtás-lazításból álló gyakorlatsor. Az inaktiválás következtében ízületeink mozgáskiterjedése beszűkül. Ez a fajta mozgás segít az egyoldalú foglalkoztatás (pl.: ülőmunka) következtében létrejövő mozgásszervi panaszok, elváltozások, vagy a túlzott erőfejlesztés káros hatásai ellensúlyozására. Kortól, nemtől független!

Petanque

Francia eredetű sportjáték, amelyet kb. egy kg-os fémgolyókkal kell játszani az erre a célra kialakított homokos pályán. A játék lényege, hogy a fémgolyókat minél közelebb dobjuk egy kisebb méretű fagolyóhoz. 12 éves kortól!

Nordic walking

Nem ismeri még ezt a szabadidősportot? Jöjjön és próbálja ki! 30 perc alatt megtanulhatja a technikát, és már indulhat is túrázni, edzeni, kikapcsolódni! A speciális, síbotból kifejlesztett botok segítségével történő természetes járáson alapuló nordic walking tehermentesíti a mozgás szervrendszerét, ezért az ízületi bántalmakban (csípő-, térdízület) szenvedők is gyakorolhatják. Nemtől, kortól független! Reggeli torna: Reggeli órákban, zenére végzett gyakorlatok. Könnyed jellegű gimnasztikai elemekből felépített foglalkozás, mely segít a reggeli ébredésben. A feladatok célja elsősorban az ízületek és izmok átmozgatása. Kortól, nemtől független!

Kerékpártúra

Minden kedves vendégünk szervezett kerékpártúrán vehet részt. A megrendezett túrákat különböző útvonalakon vezetjük. Ez a program nemcsak maximális kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára, hanem megismerkedhetnek Bükfürdő környékével is. A részvétel és az eszközhasználat a szervezett programokon térítésmentes.

Egyéb sportolási lehetőségeink

Tollaslabdázás, kosárlabdázás, asztalitenisz, lengőteke. Vendégeink a recepción kérhetnek társasjátékot, ping-pong felszerelést, petanque-t, kosár-, foci- és röplabdát, tollasfelszerelést. Az eszközök letéti díj ellenében használhatóak. Szállodán kívüli sportolási lehetőségek: Tenisz-, golfpálya, valamint lovaglási lehetőség a közelben költségtérítés ellenében vehető igénybe. Hétvégente golf bemutató a Birdland Golf & Country Club szervezésében.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

- A 2 hektáros árnyas lombú fákkal körülvett parkban napozóterasz nyugágyakkal felszerelve szolgálja a pihenni vágyók kényelmét.
- Kerékpárkölcsönzés: Női-, férfi-, gyermekkerékpárok, valamint gyereküléssel ellátott kerékpárok állnak vendégeink rendelkezésére, hogy a kicsiket se kelljen itthon hagyni.
- Társalgó: a földszinten, az ajándékbolt szomszédságában található. Óriási képernyős televíziója, kényelmes ülőalkalmatosságai miatt kártyázni, sakkozni kiváló hely. A szálloda különböző programjai itt kerülnek megrendezésre.
- Vasalószoba: a negyedik emeleten található, állandóan nyitva, vasalódeszka, fogas található benne. Vasalót a recepción lehet kérni.
- Ajándékbolt: a földszinten a recepció mellett található. Szinte minden megvásárolható itt azok közül, amit vendégeink otthon felejtenek. Tisztálkodószerek, kozmetikumok, bizsuk, ruházati cikkek, napilapok, képes újságok bőséges kínálata áll rendelkezésre.