Belépés

Nyugat-Pannon barangolás; avagy minden napra egy program

Nyugat-Pannon barangolás; avagy minden napra egy program
22 500 Ft-tól/fő/éj

Érvényes: 2020. 07.03. - 2020. 08. 31., 4 éjszaka esetén péntektől keddig tartó időpontokban*

Minden napra egy program, ismerje meg Nyugat-Magyarországot 4 nap alatt! Ne feledje, szállodánk - Bükfürdőn egyedülállóan - közvetlen átjárást biztosít a Bükfürdő Thermal & Spa-ba!

 

 • 4 éjszakától bővített félpanziós ellátással,
 • az éjszakák számával megegyező számú fürdőbelépő (gyógy- és élménymedencék, strand használat) a Bükfürdő Thermal&Spa-ba, valamint
 • számos kiránduló-programmal!

 

Megduplázzuk a nyarat! Dupla biztonság, dupla pontjóváírás. Hunguest Hotels Törzskártyájára az eddigi 10% helyett 20%-nyi pontot írunk jóvá június 12. és augusztus 31. között!

Családi szobára (külön hálótérrel), apartmanra vagy VIP lakosztályra kérje személyre szabott ajánlatunkat itt!

Az ár tartalma:
 • szállás bővített félpanzióval légkondicionált szobában (REGGELI, SNACK EBÉD, VACSORA)  (a hatályos szabályozásnak megfelelően)
 • az éjszakák számával megegyező fürdőbelépő (gyógy- és élménymedencék, strand használat) a Bükfürdő Thermal&Spa-ba  (az aktuális információkról a www.bukfurdo.hu oldal nyújt részletes tájékoztatást)
 • Kiránduló programok:
 1. nap - szombat: SOPRON - városnéző séta idegenvezetővel, 14 órától Csokoládé kóstolás a Harrer Csokoládéműhelyben
 2. nap - vasárnap: FERTŐRÁKOS - Fertőrákos Kőfejtő Témapark (kőzet és őslénytani kiállítás) - Nyitva: 10.00-18.00.; Sétahajózása Fertőrákos kikötőből (Indulási időpontok: 11.00 / 13.00 / 15.00 / 16.30
 3. nap - hétfő: SZOMBATHELY - Városnéző séta idegenvezetővel; 1 órás csónakázás vagy vízibiciklizés majd fagyizás (2 gombóc/fő) a Fagyi teraszon a Csónakázó-tó partján. (A programokra az utazás egyénileg történik.)
 • hűsítő Welcome koktél
 • részvétel a sportprogramokon
 • fürdőköntös-használat
 • wifi a szobákban és a lobbyban

Extra térítendő: Idegenforgalmi adó: 530 Ft/fő/éj (18 év felett) Az idegenforgalmi adó mértéke 2020-ban (18 év felett) 530 Ft/fő/éj, mely megfizetése alól a hatályos kormányrendelet értelmében 2020. december 31. napjáig  terjedő időszakban  mentesülnek vendégeink.

A kiajánlott ár étkezés tartalma:

 • felnőtt vendég esetén: 7 600 Ft/fő/éj
 • 3-12 év közötti gyermek esetén: 3 800 Ft/fő/éj
*Érvényes: 2020.07.03. - 2020.08.31.,4 éjszaka esetén péntektől keddig tartó időpontokban

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre. Az árak a foglaltság függvényében változhatnak.

Lemondási és fizetési feltételek: Szállodánk a megrendelt szolgálatások után 20% előleg befizetésére tart igényt. A szobafoglalás kötbérmentes lemondására az érkezés napját megelőző 3 nappal van lehetőség. Az érkezés napját megelőző 3 napon belüli lemondás esetén a szálloda a megrendelt szolgáltatás díjának 20%-át számolja fel kötbérként, a befizetett előleg terhére.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy saját és közvetített szolgáltatásaink a mindenkori állami rendeleteknek, illetve szakmai szabályozásnak megfelelő korlátozással biztosíthatók.
Ezen korlátozások érinthetik a szállodai vendéglátást úgy, mint a kijelölt asztal és ültetési rendet, étkezési turnusokat, valamint egyéb területeken is megfelelő távolságtartást, készpénzmentességet, illetve wellness és fürdőszolgáltatások részleges korlátozását.
Ezen intézkedések mindegyike az Önök biztonságát szolgálja. Szíves megértésüket és türelmüket előre is nagyon köszönjük!
A legfrissebb információkért kérjük keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail: hotelrepcegold@hunguesthotels.com Telefon: +36-94-558-558

A "FOGLALÁS" gombra kattintva azonnali árkalkulációt végezhet!