Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Bükfürdő, Európa út 3. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-94-558-558, +36-94-558-505 | +36-94-558-460

Bükfürdő, Hunguest Hotel Répce Gold - Wellness, sport

WELLNESS & BEAUTY SZOLGÁLTATÁSAINK

Az aktív pihenésre vágyókat a következő sportprogramokkal várják animátoraink. Programjaink között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb mozgásformát. Ne hagyja otthon sportruházatát sem! Állandó jelleggel megrendezett sportprogramjainkon, a részvétel, valamint az eszközhasználat térítésmentes.

Térítésmentesen igénybevehető szolgáltatások

A szállodán belül a gondtalan pihenést Wellness-szigetünk (vasárnap-csütörtök 7.00-22.00, péntek-szombat 7:00-23:00) szolgálja, mely finn- és Infraszaunával, gőzkabinnal, jacuzzival és úszómedencével, jégkásazuhannyal várja vendégeinket.
A nap szerelmeseit napozóteraszunk kényelme ragadja magával.

A testi és lelki felüdülésre vágyókat szakképzett masszőreink, köztük a híres Thai Wat-Po templom tanítványai várják. Kínálatukban hagyományos és alternatív masszázsfajták egyaránt megtalálhatók.

Aktív sportprogramok

Animátoraink különböző sportprogramokat szerveznek - gimnasztika, nordic walking (gyaloglás síbottal), aqua fitness, AquaPad, kerékpártúra, ... részletes tájékoztatás a programokról és az időbeosztás a szálloda recepción és az információs falon olvasható. A programokról bővebben itt is olvashat.

RUBIN Gyógyászat - a Gyógyfürdőn kialakított rendelőben

Alternatív gyógymódok- lézer-, oxigén-, mágnestér- és aromaterápia, Arteriográf, gyógytorna.

Dr. Galambos György aneszteziológus és fizioterápiás szakorvos és kollégái ingyenes állapotfelmérésre várnak minden kedves vendéget, utána a döntés már az Ön kezében van, hogy helyben vagy otthon vesz-e részt a kezeléseken. További információért kérjük látogasson el a drgalambos.hu  lapra.

Fakultatív kikapcsolódáshoz a recepción térítésmentesen biztosítunk: társasjátékot, ping pong felszerelést, kosár- foci- és röplabdát, tollasfelszerelést. 

A SZÁLLODÁBAN TÉRÍTÉS ELLENÉBEN IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK

SZÉPSÉGSZALON | Kozmetika, férfi- női fodrászat, pedikűr - manikűr, masszázs, Thai masszázs, a szolgáltatások előzetes bejelentkezés alapján vehetők igénybe Ízelítőként pár kezelés a szolgáltatáspalettáról:

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK: