Szobafoglalás - legjobb árak

Csíkszereda, N. Bălcescu u. 11. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +40-266-311-493 | +40-266-372-181

Csíkszereda, Hunguest Hotel Fenyő - Szobák

A felújított szállodában ízlésesen berendezett szobák állnak vendégeink rendelkezésére. Franciaágyas vagy kétágyas szobák, lakosztályok és szuperior szobák közül választhat a kedves vendég.


Franciaágyas szoba

A szobák minden emeleten fellelhetőek, a parkra vagy a Hargita hegységre nyílik kilátás belőlük. A szobákban telefon, színes televízió műholdas programokkal, internet csatlakozási lehetőség, fürdőkádas fürdőszoba, hajszárító található. A franciaágyas szobákban maximum 3 személy szállásolható el pótágy behelyezése révén.(3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 1 gyerek).


Kétágyas szoba

Minden emeleten fellelhetőek, a parkra vagy a Hargita hegységre nyílik kilátás belőlük. A szobákban telefon, színes televízió műholdas programokkal, internet csatlakozási lehetőség, fürdőkádas fürdőszoba, hajszárító található. A kétágyas szobákban maximum 3 személy szállásolható el pótágy behelyezése révén (3 felnőtt vagy 2 felnőtt + 1 gyerek).


Lakosztály

A lakosztályok dél-nyugatra néznek, úgy a városra, mint a Hargita hegységre kilátás nyílik belőlük. A lakosztályok tágas nappalival, két fürdőszobával, mediterrán és nyitott terasszal rendelkeznek. A nappaliban bőr fotelek, kávézóasztal, íróasztal szolgálja vendégeink kényelmét. A lakosztályban telefon, színes televízió műholdas programokkal, internet csatlakozási lehetőség, fürdőkádas fürdőszoba, hajszárító található. A lakosztályban maximum 2 felnőtt és egy gyerek szállásolható el pótágy behelyezése révén.


Superior szoba

A szobák dél-nyugatra néznek, úgy a városra, mint a Hargita hegységre kilátás nyílik belőlük. A szuperior szobák különlegessége, hogy két terasz, egy mediterrán és egy teljesen nyitott terasz, bővíti a teret. A szobákban telefon, színes televízió műholdas programokkal, internet csatlakozási lehetőség, fürdőkádas fürdőszoba, hajszárító található. A szuperior szobákban maximum 2 felnőtt és egy gyerek szállásolható el pótágy behelyezése révén.


Egybenyíló szoba

A szállodának 1 egybenyíló szobája van, amely két franciaágyas szoba egybenyitásával oldható meg. A szobákban telefon, színes televízió műholdas programokkal, internet csatlakozási lehetőség, fürdőkádas fürdőszoba, hajszárító található. Az egybenyíló szobában maximum 6 személy szállásolható el pótágy behelyezése révén.