Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

3300 Eger, Szálloda út 1-3. Útvonaltervezés
Telefon +36-36-522-200

Eger, Hotel Eger & Park - Hotel Eger

Hotel Eger épületszárnyunkban található

Kisállatok fogadására a Hotel Eger I. emeleti szobáiban van lehetőségünk. Foglalásakor kérjük, hogy kedvencük érkezését szíveskedjenek feltétlen jelezni. A házi kedvenc felára, mérettől függetlenül: 4. 500 Ft / éj.


Szobatípusok

Standard kétágyas szobák

 A Hotel Eger épületszárnyban összesen 122 db standard kétágyas szoba található, 4 szinten. A szintekhez lépcső és lift egyaránt biztosított.
106 szobához erkély tartozik (erkélyeink az Érsek kerti udvarra vagy az utca frontra néző kilátással rendelkeznek), ezen szobáink alapterülete (fürdőszobával, előtérrel, erkéllyel együtt) 22 m2.
A fürdőszobákban fürdőkád található.
14 kétágyas szobához nincs erkély, ezeknek a szobáknak az alapterülete (fürdőszobával, előtérrel) 22-25 m2.
A fürdőszobákban zuhanyzó vagy ülőkád található.
(22-25 m2 - 2 fő - Zuhanyzó/kád - Erkélyes/erkély nélküli)


Connecting szobák

A tágas terek kedvelőinek ajánljuk, akik a zavartalan pihenést részesítik előnyben. Két teljes értékű szoba, két bejárattal és két fürdőszobával, mégis a szeparáltság jegyében. 
Ezek a szobák alkalmasak 2+2 fő elhelyezésére
A 120 db standard kétágyas szobából 68 erkélyes szoba, párosával egybenyitható. A szobákat dupla, hangszigetelt, kulccsal zárható ajtók választják el egymástól.
A fürdőszobákban zuhanyzó található.
Ezen szobáink alapterülete (fürdőszobával, előtérrel, erkéllyel együtt) 22-25 m2.
(2 x 22-25 m2 - 2+2 fő - Zuhanyzó - Erkélyes)


Comfort szobák

A tökéletes választás mind gyermekkel érkező vendégeinknek, mind pedig azoknak, akik a tágasabb teret, egy feltöltő olvasást választanak e szoba szófájában.Ezek a szobák alkalmasak 2+1 fő elhelyezésére, a két teljes értékű ágy mellett pótágyazni egy kihúzható fotelágyon tudunk.
Ezekhez a szobákhoz nem tartozik erkély, a fürdőszobákban zuhanyzó található.
Comfort szobáink száma 26 db, alapterületük (fürdőszobával, előtérrel együtt) 24-30 m2.
(25-28 m2 - 2+1, 2+2 fő - Zuhanyzó - Erkély nélküli)


Családi szoba

Külön, mégis közel, hiszen a két légtér minden igényt kielégít, ha pihentető napokat szeretne eltölteni a család minden tagja.
A 3 db két légterű, négyágyas családi szobánk alapterülete 33 m2.
Négy teljes értékű ágy és közös, zuhanyzós fürdőszoba található benne.
Családi szobáink nem rendelkeznek erkéllyel.
(33 m2 - 2+2 fő - Zuhanyzó - Erkély nélküli)


Junior lakosztály

Erkélye páratlan kilátást biztosít vendégeinknek, alapterülete és adottságai lévén pedig akár 3 légterűvé is át tud alakulni.
A Hotel Eger épületszárny 2017 év végén megnyitott új – akár elkülöníthető folyosóján – , kialakított legújabb szobatípusok egyike lett a Junior lakosztály. A három lakosztályból egy akadálymentesített és Érsek kertre néző, de mindegyik szoba erkéllyel rendelkezik.
A lakosztályok két légterűek, egy hálószobával és egy nappalival, valamint egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. A nappaliban kihúzható kanapéágy biztosít kényelmes elhelyezést 1 felnőtt vagy 2 – 12 éven aluli gyermek számára.
A vendégek visszajelzéseinek megfelelően, mindkettő légtérben LCD TV található, egyéb felszereltségben a szobák nem térnek el a szálloda további szobáitól.
Igény esetén, ezen szobáink egyikét, 1 standard kétágyas szobával összenyitva, akár 3 légterű egységet is tudunk biztosítani.
(28 m2 - 2+1, 2+1 fő - Zuhanyzó - Erkélyes)


Apartman szoba

Ha az Ön számára a kényelem egyenlő a tágas térrel, akkor apartman szobáinkat Önnek ajánljuk! A tágas szobáknak, a kanapéval felszerelt nappalinak köszönhetően a család minden tagja számára a nyaralás alatt is biztosított a privát tér.
2 db apartman szoba található ebben az épületszárnyban. Kényelmes, tágas szobák két teljes értékű ággyal és a nappali szobarészben egy
kanapéval. A szobák alapterülete: 37,2 m2. A szobákhoz erkély is tartozik. A fürdőszobában fürdőkád található.
(37,2 m2 - 2+1, 2+2 fő - Fürdőkád - Erkélyes)


Egyágyas szoba

Egyedül érkező vendégeinknek ajánljuk, legyen szó üzleti vagy átutazó pihenésről, megfelelő választás.
12 db egyágyas szobánk került kialakításra. A szobák nem erkélyesek, az alapterületük (fürdőszobával együtt)  14-16 m2.  A fürdőszobákban ülőkád vagy zuhanyzó található.
(14 m2 - 1 fő - Zuhanyzó/kád - Erkély nélküli)


Twin szoba

A két külön ágy kényelmessé teszi az éjszakákat és kipihenté a nappalokat.
.8 db szobában fix külön ágyak találhatóak. A szobák alapterülete (fürdőszobával együtt) 16 m2. A fürdőszobában ülőkád található, a szobák nem erkélyesek.
(16 m2 - 1+1 fő + Fürdőkád - Erkély nélküli)


Mozgáskorlátozott szoba

Minden igényt kielégítő szobánkat, speciális kialakításának köszönhetően, mozgásukban nem és korlátozott vendégeinknek is meleg szívvel ajánljuk.
(29 m2 - 2 fő + Zuhanyzó - Erkélyes)