Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

3300 Eger, Szálloda út 1-3. Útvonaltervezés
Telefon +36-36-522-200

Eger, Hotel Eger & Park - Hotel Park

Azok a 20′-as évek… kezdhetnénk így is a Park épületszárny szobáinak bemutatását vagy akár folytathatnák azzal, hogy a barokk lakberendezési stílus gazdagságot és jólétet sugárzó dekoratív lakberendezési stílus. Nagy belső terek, ragyogó színek, íves felületek, kényelem és pompa jellemzi… szóval valahonnan innen közelíthető meg az az életérzés, mellyel ezen szállodai részünket a legmegfelelőbben körülírhatnánk.

A Park Hotel a 2007-es felújítást követően nyerte vissza eredeti, század eleji arculatát. Korhűen tükrözve a 20′ évekbeli polgári otthonok hangulatát. A műemlék jellegű épületben, ami már közel 100 éve szolgálja Eger idegenforgalmát, igyekeztünk mindent ennek megfelelően megőrizve fiatalítani. Ezen szállodai részben, az épület jellegéből adódóan nincs két egyforma szobánk.

Az épületszárnyban került kialakításra:

Park Éttermünk, mely méltán viseli magán különböző színű termeiben a barokk stílusjegyeit. A vendéglátó egységeinket színesíti továbbá a téli kertünk valamint gesztenyés teraszunk is, mely szintén ezen épületszárnyban található.

Az épületszárny egy részében lifttel is megközelíthetőek szobáink. Sajnálattal, ezen részlegünkben házi kedvencüket nem tudjuk fogadni.


Lakosztály

Páratlan napokat biztosít az élménykád és infrakabin ötvözése e szobákban. A Kabos Gyula és a Honty Hanna lakosztályok mindegyikében 2 különálló hálószoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba (az egyik élménykáddal, infrakabinnal míg másik hidromasszázs zuhanyfülkével ellátott) kínál még nagyobb élményt a pihenéshez. A lakosztályokban élménykád és infrakabin (egy kivételével) teszi még exkluzívabbá a kényelmet. Minden szobánk franciaágyas és füstmentes. A Kabos Gyula és a Honty Hanna lakosztályok mindegyikében 2 különálló hálószoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba (az egyik élménykáddal, infrakabinnal míg másik hidromasszázs zuhanyfülkével ellátott) kínál még nagyobb élményt a pihenéshez. Szobáink felszereltségben a mai kornak megfelelően: telefon, minibár, LCD televízió, kábel TV, szobaszéf, hajszárító, ingyenes WIFI Internet, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika, masszázsfal (kivéve az élménykádas szobákat), fürdőköntös szolgálja Vendégeink kényelmét.
Lakosztályok ágyának mérete: 160 x 200 cm
(60 m2 - 4+2 fő - Fürdőkád - Erkélyes)


De Lux szobák

Felszereltsége a mai kornak megfelelő, mely belső kialakításával, színeivel, kényelmével hangulatos napokat biztosít vendégeinek. Delux szobáinkban a hálószobákhoz 1 nappali, 1 élménykádas fürdőszoba infrakabinnal kapcsolódik. Szobáink felszereltségben a mai kornak megfelelően: telefon, minibár, LCD televízió, kábel TV, szobaszéf, hajszárító, ingyenes WIFI Internet, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika, masszázsfal (kivéve az élménykádas szobákat), fürdőköntös szolgálja Vendégeink kényelmét.
DeLuxe szoba ágyának mérete: 160 x 200 cm
(42 m2 - 21+1,+2+2 fő - Sarokkádas - Erkélyes)


Superior szoba

Tágas erkélyén igazán különleges egy finom reggelit elfogyasztani, míg belső kialakítása a kényelem magas fokát biztosítja. Gyönyörű színei pedig még inkább dekoratívvá varázsolják ezt a típust.
Park Hotel épületszárnyunkban található 14 darab Superior szobáink egy részében hangulatos erkély fogadja Vendégeit.Szobáink felszereltségben a mai kornak megfelelően: telefon, minibár, LCD televízió, kábel TV, szobaszéf, hajszárító, ingyenes WIFI Internet, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika, masszázsfal (kivéve az élménykádas szobákat), fürdőköntös szolgálja Vendégeink kényelmét.
Superior szoba ágyának mérete: 160 x 200 cm
(29 m2 - 2+1 fő - Zuhanyzó - Erkélyes)


Classic szoba

Pompás színek és a 20-as évek világa várja minden, barokk stílust kedvelő vendégünket. Park Hotel**** épületszárnyunkban 19 db, a kornak megfelelően berendezett Classic szoba található.13 darab lifttel elérhető, míg 6 darab tetőtéri elhelyezkedésű. E 6 darab pedig lépcsőn keresztül közelíthető meg. Szobáink felszereltségben a mai kornak megfelelően: telefon, minibár, LCD televízió, kábel TV, szobaszéf, hajszárító, ingyenes WIFI Internet, fan-coil hűtő-fűtő légtechnika, masszázsfal (kivéve az élménykádas szobákat), fürdőköntös szolgálja Vendégeink kényelmét.
Classic szoba ágyának mérete: 160 x 200 cm
(26 m2 - 2 fő - Zuhanyzó - Erkélyes)