Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Sensolite

ISMERJE MEG A SENSOLITE ELŐNYEIT!

A Sensolite, a teljes testfelület kezelésére alkalmas polarizált fényterápiás orvostechnikai eszköz, amely a gyógyítás számos területén alkalmazható.

Közel 1000 darab speciális fényforrás gondoskodik benne a gyógyulásról, regenerálódásról. Úgy is mondhatnánk, hogy a Bioptron lámpa volt a Sensolite polarizált fényterápiás ágy „kistestvére”.

Az eljárás nem alternatív gyógymód, hanem klinikai vizsgálatokkal, tudományos kutatásokkal igazoltan fejti ki hatását a különböző betegségek gyógyításában.

Alkalmazásával eredményesebb lehet a gyógyítás, hiszen jól kiegészíti és javítja a hagyományos orvoslás módszereit, növeli az alkalmazott terápiák hatékonyságát. Használatával elősegíthető és felgyorsítható számos betegség gyógyítása, a betegek felépülése.

Jelentős szerepe van a betegségek megelőzésében. A létfontosságú szervek számára hatékonyabb fejlődést, működést, az egészséges szervezetben jobb fizikai és szellemi erőnlétet, ellenálló képességet biztosít.

A polarizált fény jelentősen és szelektíven hat az immunrendszer működésére és csökkenti a gyulladást. Az immunrendszerre kifejtett hatása mellett rendkívül pozitív hatása van a sebgyógyulásra.

Műtétek után hatása kettős, egyrészt gyorsítja a sebek gyógyulását, másrészt javítja a betegek általános állapotát, erőnlétét. Gyorsan csökkenti a fájdalomérzetet és ennek köszönhetően a mozgásban való korlátozottság gyorsabban javul. Rövidebb idő alatt lehet eredményesebb a mozgás – és fizikoterápia. Ilyen módon fontos szerepe van a mozgásszervi betegségek gyógyításában.

Jelentős gyógyító hatását írták le különböző sebészeti, kézsebészeti, traumatológiai beavatkozások után is, ahol a betegeknél fájdalom és érzékelési zavarok csökkenését érték el és gyorsabb sebgyógyulást eredményezett a kezelés. Közismert a fény antidepresszáns hatása, így jó eredménnyel alkalmazható a depresszióban és a stresszben.

A mindennapi alkalmazás során szerzett tapasztalatok:

  • A teljes testfelületre alkalmazott polarizált fényterápia nagyon jó hatásúnak bizonyult csonttörés röntgennel igazolt átépülésében, rheumatoid artritisz fellángoló fázisában, a klinikai tünetek és a fájdalom csökkentésében, vírusos és bakteriális fertőzések lezajlásának időbeli meggyorsításában, pszoriázis és ekcéma fellángoló fázisának csillapításában, elhúzódó lábszárfekély gyógyításában, ínhüvelygyulladás gyógyulási időtartamának csökkentésében.
  • Gyermekkorban a kezelés biztonsággal alkalmazható már újszülött kortól. A betegség minél korábbi szakaszában kezdjük a kezelést, az annál hatásosabb lesz (izomtónus eloszlási zavar, recidiváló infekciók, allergia). Eredményesen kezelhetők a kisgyermekek közösségbe történő beszoktatásának idején az infekciók elkerülésében, azok gyógyításában.
  • A visszajáró kisbetegek kedvelik, szívesen jönnek és örömmel fekszenek be a fényt adó „óriás kagylóba„. Az igazán kicsik akár szülőkkel vagy nagyobb testvérekkel együtt, egyszerre is gyógyulhatnak nálunk.

Az eddig említetteken túl, a teljesség igénye nélkül a következő kórképekben javasolt:

  • Bőrgyógyászat: atópiás dermatitis, ekcéma, acne conglobata, acne vulgaris, sebek, égési sérülések gyógyulása, hegek felszívódása, hajhullás.
  • Allergológia: szénanátha, asztma, étel- és egyéb allergiák.
  • Endokrinológia: menses zavarok, dismenorrhea, hypothyreosis, klimax okozta panaszok.
  • Neurológia: rehabilitáció, migrén.
  • Onkológia: a kemoterápiás időszakok kivételével.

Kiváló eredményeink vannak egészséges egyének vagy aktív sportolók fizikai és szellemi erőnlétének javításában és sportsérüléseik – diagnosztikus eszközökkel bizonyított és követett – gyógyításában is.

Felvilágosítás, időpont egyeztetés:

Hotel Eger & Park****
3300 Eger, Szálloda utca 1-3.
+36 36 522 217
H-V: 9.00-20.00

A Sensolite nem alkalmazható orvosi kezelés helyett.

Sensolite