Belépés
3300 Eger, Fürdő u. 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-30-6556154 Munkanapokon 8-16, A szálloda felújítás miatt zárva | kérjük küldjön e-mailt

Eger, Hunguest Hotel Flóra - Szolgáltatások

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A Hunguest Hotel Flóra a szolgáltatások széles skálájával igyekszik a vendégek igényeit kielégíteni.

Egyedi stílusú légkondicionált éttermünkben a mesterszakácsok gazdag svédasztallal várják vendégeinket a reggeli (7 - 10 h) és esti órákban (17.30 - 20.30 h), de az a'la carte étkezni vágyók sem szenvednek hiányt.

A lobby bár a késő esti szórakoztatásra ad lehetőséget.

Térítésmentes szolgáltatásaink

Szobaáraink minden esetben tartalmazzák

További szolgáltatásaink

Komplex gyógyászati szolgáltatás Tb támogatás igénybevételével. (Háziorvosi beutaló szükséges ). A barátságos gyógy- és wellness részleg sokszínű szolgáltatással, wellness fürdők és masszázsok széles választékával kényezteti az idelátogatókat. A fürdő termálkútjának gyógyvize kiválóan alkalmas mozgásszervi bántalmak, reumatikus betegségek kezelésére.

Egyéb szolgáltatások

Szállodánkban a következő hitelkártyákkal fizethet: VISA, Eurocard / Mastercard, AmericanExpress.

Gyermekkedvezmények

0-4 éves korig ingyen biztosítjuk a gyermekek szállását és étkezését.
4-12 éves kor között a szülőkkel egy szobában lakó gyermekek részére az előre lefoglalt szállásból és étkezésből 30% engedményt biztosítunk nem pótágyon történő elhelyezés esetén.