Belépés
3300 Eger, Fürdő u. 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-30-6556154 Munkanapokon 8-16, A szálloda felújítás miatt zárva | kérjük küldjön e-mailt

Eger, Hunguest Hotel Flóra - Egészségpénztárak

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Szállodánk szerződésben áll a legtöbb egészségpénztárral, ezért rekreációja, gyógyulása egyik módja, ha egészségpénztárán keresztül számolja el annak költségeit.

A megváltozott törvényi szabályozás miatt ez évtől kizárólag a gyógykezelés költsége számolható el egészségpénztári keret terhére.
A gyógykezelések igénybe vételéhez csupán érvényes TB kártya szükséges. A saját reumatológusunk által felírt kezelésekről külön áfás számlát tudunk adni, melyet a pénztártól függően akár egészségkártyával is rendezhet. A részletekről kérjük érdeklődjön az értékesítésen.

Leggyakoribb partnereink:

AXA, MKB, K&H, Generali, Dimenzió, Vasutas, Tempo, Honvéd, OTP, Tempo.

A pénztárak teljes listájáról szállodánkban érdeklődhet.