Belépés
Eger, Fürdő u. 5. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-30-6556154 Munkanapokon 8-16, A szálloda felújítás miatt zárva | kérjük küldjön e-mailt

Eger, Hunguest Hotel Flóra - Futás, kerékpározás Egerben

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Futás

Szállodánk környezetében az északi Sporttelepen és a stadionban van jó minőségű futópálya. Előbbi kb. 380 méteres ovális pálya a focipálya körül. Utóbbi frissen felújított, 400 méteres, szintén a focipálya körül (a stadion az Érsekkert mellett található). Ez utóbbi nem mindig látogatható, meghatározott időszakokban használható csak a pálya.

A legtöbben azonban magát az Érsekkertet szokták választani, itt ugyan nincs kiépített pálya, de a járdákon és a részben kitaposott ösvényeken lehet jót futni. Az Érsekkert igazán közel esik a Flóra Hotelhez, mi is ezt javasoljuk!

Kerékpározás

Szállodánkban szezonálisan kölcsönözhetők is kerékpárok. Egerben a belvárosi rekonstrukciós program keretében kerékpárút is készült. Az Eger-patak melett észak-déli irányban húzódó bringaút szinte közvetlenül szállodánk mellett fut, így a belváros felé jó ötlet biciklivel közlekedni. Kifejezetten hangulatos!

A tapasztalt, erősebb bringásoknak Eger és környéke maga a kihívásokkal teli kánaán. Elég a térképre nézni, "balra" a Mátra, "jobbra" a Bükk. Akár Lillafüred vagy a Kékestető is beleférhet a profiknak, de ezeken belül is szép helyek érhetők el!