Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke és Flóra szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Futás, kerékpározás Egerben

Futás

Szállodánk környezetében az északi Sporttelepen és a stadionban van jó minőségű futópálya. Előbbi kb. 380 méteres ovális pálya a focipálya körül. Utóbbi frissen felújított, 400 méteres, szintén a focipálya körül (a stadion az Érsekkert mellett található). Ez utóbbi nem mindig látogatható, meghatározott időszakokban használható csak a pálya.

A legtöbben azonban magát az Érsekkertet szokták választani, itt ugyan nincs kiépített pálya, de a járdákon és a részben kitaposott ösvényeken lehet jót futni. Az Érsekkert igazán közel esik a Flóra Hotelhez, mi is ezt javasoljuk!

Kerékpározás

Szállodánkban szezonálisan kölcsönözhetők is kerékpárok. Egerben a belvárosi rekonstrukciós program keretében kerékpárút is készült. Az Eger-patak melett észak-déli irányban húzódó bringaút szinte közvetlenül szállodánk mellett fut, így a belváros felé jó ötlet biciklivel közlekedni. Kifejezetten hangulatos!

A tapasztalt, erősebb bringásoknak Eger és környéke maga a kihívásokkal teli kánaán. Elég a térképre nézni, "balra" a Mátra, "jobbra" a Bükk. Akár Lillafüred vagy a Kékestető is beleférhet a profiknak, de ezeken belül is szép helyek érhetők el!