Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Információk fürdővendégek részére

  Kapcsolódó tartalom

A Saliris Fürdő 2007. július 14-től fogadja vendégeit . A domboldalról lefolyó gyógyvíz alkotta különleges teraszos mészkőképződmény lábánál épült fürdő, a sokoldalú, magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatás a térség egyedülálló kínálata. A képződmény természetvédelmi oltalom alatt áll, így azt megérinteni, a zárt területen tartózkodni tilos.

Beléptető karóra és fizetés: a beléptető karóra Fürdőhöz tartozó belépődíj és az ott igénybevett szolgáltatások ellenértékének regisztrálásához szükséges. A fürdő belépő díját, az étteremi fogyasztásokat, a szauna használatot és a masszázsok igénybevételét a karóra rögzíti, így a teljes díjat távozáskor a kasszánál kérjük rendezni. Vendégeink a karóra segítségével tudják öltözőszekrényüket kinyitni és igénybe venni.

Kisgyermekkel érkező vendégeink számára kialakításra került egy játszószoba, melyben rajzeszközök és játékok kerültek elhelyezésre. A játszóház díjmentesen igénybe vehető.

A fürdő exkluzív szauna világa különleges élményt kínál a szaunázás szerelmeseinek.
A belső térben két finn szauna, bioszauna, thermium, gőzfürdő, aromakabin, valamint egy merülő medence található, míg a fürdő külső területén hazánkban először kerültek kialakításra két rönkfából készült finn szauna ház, valamint egy merülő medence. Naponta több alkalommal tartunk szauna szeánszokat és a vendégek választhatnak a jeges, sörös, mézes, sós ceremóniák közül. A szaunaceremóniák kezdete minden nap 14:00, 16:00 és 18:00 óra. A szombati napon egy extra- sörös felöntéssel (12:00 óra) bővül kínálatunk.


A Szauna világ

  • szállóvendégek részére 3 500 HUF/fő/nap,
  • fürdővendégek részére 3 500 HUF/fő/nap ellenében vehető igénybe.

Az étterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll. A kávézóban többek között finom sütemények, pohárkrémek, ready to drink italok és kávékülönlegességek várják vendégeinket. A szauna bár kiemelt időszakokban, péntektől vasárnapig üzemel, frissítőket, koktélokat és csapolt sört kínál. A kültéri sörház időjárás és látogatottság függvényében tart nyitva, kínálata a régi idők hangulatát idézi, hiszen a meleg szendvicsek mellett a nagy kedvenc, a hamburger is megtalálható. A felnőttek számára pedig csapolt sörökkel kedveskedünk.
A nyár elengedhetetlen csemegéjét a fagylalt pavilonban kínáljuk.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kijelölt parkolóhelyeket használják és vegyék figyelembe a kihelyezett közlekedési tiltó táblákat!


Parkolási díj

Nosztalgia fürdő parkoló területén

  • 900 Ft/gépkocsi/nap

Fürdő területén

  • 1 200 Ft/gépkocsi/nap

A Saliris Fürdő látogatóinak számát hatósági előírások szabályozzák, illetve korlátozzák. Kiemelt időszakokban és ünnepnapokon elfordulhat, hogy a fürdőt felkereső vendégeket átmenetileg várakozásra kérjük és csak a távozó vendégek függvényében tudunk új vendégeket fogadni. Fürdőbelépő előjegyzését sajnos nem tudjuk biztosítani! Köszönjük megértésüket.

Egerszalók igazi látványossága a só - domb, amelyet a domboldalról lefolyó gyógyvíz épít. A Gyógyfürdő 1.900 m2-es vízfelülettel, illetve 17 bel-és kültéri medencével rendelkezik.

A só – domb közeli külső és belső medencéket (36 -38°C) gyógyvízzel töltjük és naponta cseréljük, a jobboldali élmény elemekkel ellátott wellness külső és belső medencék vizét (33 °C) forgatjuk.  A kálcium – magnézium - hidrogén karbonátos gyógyvíz használata, reumatológiai és krónikus mozgásszervi megbetegedés, baleseti utókezelés, műtétek utáni rehabilitáció esetén javasolt, alkalmanként legfeljebb 30 percre.

Ellenjavallatok: szív-, keringési és légzési panaszok, daganatos megbetegedések, trombózis és visszér, valamint fertőző betegségek.

A gyógyvíztől az ékszerek elszíneződhetnek.

 

  • A fürdőben karórás beléptetési rendszer működik, az öltöző szekrények is ezzel nyithatóak és zárhatóak.
  • Minden órához 1 db szekrény tartozik, melynek száma az öltözőben, a felvonó melletti jobboldali falon elhelyezett terminálon olvasható le. Távozáskor kérjük ellenőrizze az öltözőszekrény zárását.
  • Értékmegőrző a pénztárnál 500 Ft ellenében igényelhető. A szabadon és az öltözőszekrényben hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget.
  • A Szauna-világ használatát a belépőjegy ára nem tartalmazza. A szolgáltatások (finn,- bio,- és infra szauna, aroma,- és gőz kabin) 3 200 Ft/fő/nap  ellenében vehetők igénybe.
  • A Gyógyfürdőben meghirdetett szolgáltatásokat a beléptető óra hitelkeretére terheljük és a fizetésre kilépéskor a pénztárban nyílik lehetőség,  készpénzzel (Forint) vagy bankkártyával (MasterCard, Visa, Maestro).
  • Tájékoztató anyagért forduljon az információs pulthoz, ahol a wellness, kozmetikai és különböző masszázs (indiai, thai, svéd) szolgáltatások is megrendelhetők.

A Gyógyfürdőben étterem és kávézó áll a vendégek rendelkezésére.