Házirend a fürdő területén

HÁZIREND

 1. A házirend az Saliris Resort SPA Gyógy- és Wellness fürdő ***** egész területére vonatkozik, a fürdő szolgáltatásainak igénybevétele csak a házirend betartásával történhet.
 2. A fürdő létesítményeit mindenki csak saját felelősségére használhatja.
 3. A belepőóra használatával tudnak a fürdőbe be- és kilépni, ott szolgáltatásokat igénybe venni, elvesztése esetén a vendég - beazonosítását követően - köteles a teljes fogyasztást megtéríteni.
 4. Az érvényben levő árakról és a nyitva tartás rendjéről a bejáratnál elhelyezett tábla, valamint az ár listák  adnak tájékoztatást
 5. A 12 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek a fürdő területére.
 6. A fürdőt nem vehetik igénybe: lázas betegek, fertőző betegek, feltűnő, nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó bőrbetegségben, illetve görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó betegségben szenvedők, akiknek nyílt sebük van, ittas vendégek, kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek. 
 7. A gyógymedencék használata ellenjavallt: súlyos szív, keringési és légzési elégtelenség, inkontinencia, rosszindulatú daganatos megbetegedés, akut gyulladásos megbetegedés, tuberkulózis, trombózis, súlyos visszérbetegség, és terhesség esetén.
 8. A gyógymedencében ajánlott leghosszabb tartózkodási idõ: 30 perc.
 9. A 12 éven aluliak nem vehetik igénybe: gyógymedence, szauna világ, konditerem, gyógyászati kezelések.
 10. Az úszómesterek, illetve medenceörök útmutatásait minden fürdőzőnek be kell tartania.
 11. Szennyezett testtel a medencékbe lépni tilos! A medencék használata elött a zuhany és a lábmosó használata kötelező!
 12. Dohányzás és étkezés csak a kijelölt helyeken megengedett. A medencetérben étkezni és szeszes italt fogyasztani TILOS!
 13.  A medencékbe és azok közelébe törékeny, sérülést okozó tárgyakat elhelyezni tilos!
 14. A fürdő területére állatot behozni - vak vezető kutya kivételével - tilos.
 15. A fürdő nyitvatartási ideje alatt elsősegély szolgálat működik, melyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe.
 16. A fürdő területén a papucs használata kötelező.
 17. Kérjük, legyenek különös tekintettel arra, hogy a medencék környékén a kövezet nedves lehet, így nagyobb az elcsúszás veszélye. Kérjük, fokozottan figyeljenek a csúszásveszély miatt!
 18.  A vendég hibájából, a létesítmények nem rendeltetés szerű használatából eredő balesetekért nem vállalunk felelősséget.
 19.  A fürdőbe alkoholos ital behozatala nem megengedett, a fürdő területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.
 20. A fürdő jogosult a fürdő-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, ha a vendég nem rendeltetés-szerűen használja a fürdő területét, illetve nem tartja be a fürdő biztonsági előírásait, rendjét.
 21.  A fürdő épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!
 22. A fürdőben gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, és otthonról hozott egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos!
 23.  A fürdő (mint pihenésre, üdülésre, kikapcsolódásra szolgáló intézmény) területén napszaktól függetlenül tilos minden olyan, a közfelfogás szerint az emberi együttélés kereteit túllépő, szándékos rendbontó magatartás, viselkedés, amely zavarja a többi vendég pihenését, nyugalmát, biztonságát, biztonságérzetét, magánszféráját. Különösen tilos mások megfélemlítésére alkalmas, zaklatásnak minősülő vagy minősíthető viselkedés tanúsítása.
 24. A fürdő munkatársa jogosult figyelmeztetni a rendbontó, hangoskodó, illetve alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt állva megbotránkoztató módon viselkedő vendéget. Többszöri figyelmeztetés után a fürdő jogosult a fürdő szerződést egyoldalúan, azonnali hatállyal felmondani és a vendéget a fürdőből visszafizetési ill. kártérítési kötelezettség nélkül haladéktalanul kiutasítani.
 25.  Bármilyen rendkívüli eseményt - személyi sérülés, tüzeset, balesetveszélyes eszköz vagy tárgy jelenléte  kérjük jelezzék a személyzetnek, akik a megfelelő szabályzat alapján kötelesek haladéktalanul intézkedni.
 26.  A fürdő területén őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Értéktárgyaik elhelyezésére kérjük, használják az értékmegőrzőt.
 27. A talált tárgyakat a pénztárban kérjük leadni. Amennyiben a talált tárgy jogos tulajdonosa jelentkezik, személyi igazolványának felmutatásával és aláírásával kell az átvételt igazolnia. A talált tárgyak a főbejárati előtér közelében levő információs pultnál vehetők át.
 28. Vendégeink biztonsága érdekében a terület kamerákkal megfigyelt, a fürdőben 24 órás biztonsági szolgálat működik.
 29. Aki a fürdő berendezéseit szándékosan megrongálja vagy eltulajdonítja, az a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indítható és a fürdő területéről eltávolítható.
 30. A fürdőzők a szolgáltatás módjára, minőségére, a kiszolgáló személyzet magatartását illetően, a fürdő üzemeltetésével kapcsolatosan kifogást vagy elismerést tehetnek az információs pultnál erre a célra elhelyezett vásárlók könyvében.
 31. Hangoskodással, erkölcstelen viselkedéssel kérjük, ne zavarják a többi vendég nyugalmát!
 32. A Házirend betartása a fürdő területén tartózkodó minden vendégre nézve kötelező, aki a házirendet megsérti, a fürdőzésből kizárható.

Kellemes fürdőzést kívánunk!

PANASZÁVAL FORDULHAT

 • Egerszalók Önkormányzatának Jegyzõjéhez,  3394 Egerszalók, Sáfrány út 7.  Tel.: 36/ 474-332í
 • Heves Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelõséghez,  3300 Eger, Kossuth út 9.  Tel.: 36/517-138
 • Kereskedelmi és Iparkamara mellett mûködõ Békéltetõ Testülethez,  3300 Eger, Faiskola út 15.  Tel.: 36/ 416-660
Ha tetszett, oszd meg másokkal is!