Belépés

Mikulás hétvége

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Mikulás hétvége
15 900 Ft-tól/fő/éj

Kedves Anyukák, Apukák, Nagymamák és Nagypapák!  Töltsék a Mikulás ünnepét igazi télies hangulatban a gyerekek nagy örömére! Ajándékozza meg gyermekét igazi mikulásos hangulattal, mert az Ő öröme az Önök legnagyobb ajándéka!

 

  • interaktív gyermekműsor és egy kis meglepetés!
  • félpanziós ellátás 
  • wellness részleg használat
  • animátorok által szervezett programok kicsiknek és nagyoknak

Érvényes 2019. december 06 - 08. között.


A gyermekek számára az év talán legvarázslatosabb éjszakája, a Mikulás érkezése. Heves készülődés előzi meg a kis csizmák előkészítését, a kisgyermekek lesik-várják, hogy a piros kabátos nagyszakállú őket is meglátogassa.

Minden évben megtörténik a csoda, és a Mikulás megajándékozza a gyermekeket, miközben a szülők is kipihenhetik a hét fáradalmait Galyatetőn!

A szobaár tartalmazza: szállás félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora), animátorok által szervezett napi szabadidős, sport és wellness programok, Aqualand használat (úszómedence, élményfürdő, gyermekmedence, finn szauna, infrakabin, élményzuhany, gőzkabin, skót zuhany, kibővített kültéri rönkszauna, kültéri merülő-, és élménymedence ), csendes wellness, kondicionáló terem (multifunkcionális erőgépek és kardiógépek), asztalitenisz, köntös (felnőttek részére) – és parkolóhasználat, wifi, gyermekek részére Bambikuckó használat, társas játékok kölcsönzése, vadaspark. Áraink az Áfá-t tartalmazzák.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

A szobaár tartalmaz egy 5 000 Ft értékű ajándékutalványt, terepsegway vagy elektromos hegyikerékpár túrákra (www.matratura.hu) (Minimum 20 000 Ft értékű szolgáltatás megrendelése esetén használható fel.)

Az ajánlat korlátozott számban érvényes, valamint az alábbi feltételekkel:

  • Az ajánlat kizárólag 2019.12.06-12.08. közötti időszakban érvényes
  • A csomag csak a Hunguest Grandhotel Galya**** értékesítési osztályán keresztül, illetve online felületünkön foglalható.
  • 4 éves korig kis Vendégeink szállodánk vendégszeretetét élvezhetik térítésmentesen. Gyermeke főágyon való elhelyezése esetén nem a pótágyár fizetendő.

Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.

Sporólási tipp!
Igényelheti a HH Egyéni Törzskártyáját, mely későbbi foglalások esetén 10% megtakarítást jelenthet pontjóváírás formájában