Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Család, gyermek

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A HUNGUEST Grandhotel Galya külön figyelmet fordít az gyermekekkel érkezőkre is, minden ajánlat esetében alkalmazott gyermekkedvezmények formájában, hanem szolgáltatásaiban is, ezért szállodánk gyermek-, és családbarát szálloda.

A nagyméretű szobák kényelmesen pótágyazhatóak, de rendelkezésre áll bébiágy - és akár fürdetőkád és pelenkázó betét - is. Szinte minden szolgáltatásnak megvan a kicsik által elérhető változata is, így gyermekmedence szolgálja a jövő törzsvendégeinek kényelmét.

Szállodánkban nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek szórakoztatására alakítottuk ki Xbox szobánkat ülőzsákokkal, párnákkal. Vendégeink 4 féle játék közül választhatnak. Az első fél óra 600 Ft, minden megkezdett óra után 300 Ft / fél óra az Xbox használat.

Gyermekvendégeink kedvenc helye még a Bambikuckó, ahol megtalálják az összes játékot. Szórakozhatnak, rajzolhatnak kedvükre.

Szállodánkban vendégeink számos gyermek és felnőtt program közül választhat. Képzett animátoraink túrákat, tornákat és egyéb különleges foglalkoztató programokat szerveznek. Mindezeknek köszönhetően a szállodában töltött idő valódi élmény lesz, hiszen a család minden tagjának kikapcsolódásáról gondoskodunk.

Gyermekkedvezmények