Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Gasztronómia

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

PANORÁMA ÉTTEREM

A Panoráma étterem magyar és a tájjellegű konyha remekeivel és a látványkonyha friss ételkompozícióival  várja a vendégeket. Az étteremből gyönyörű kilátás nyílik a természetre, a szálloda ősparkjára és a Mátra hegyvonulataira. Nyáron az étterem teraszról gyönyörködhetnek a tájban ahol igazán különleges és romantikus élmény egy csillagfényes este gyertyafénynél élvezni séfünk gasztronómiai remekeit és koccintani egy pohár borral.
Speciális étrendet tudunk biztosítani Vendégeinknek, amennyiben előre jelzik ezt az igényt (laktóz érzékenység, diabetikus étrend, vegetáriánus, illetve vegán étrend).

Nyitva tartás:


LOBBY BÁR

Nyitva tartás: 7:00-22:00


WELLNESS DRINKBÁR

A Wellness drinkbár az úszásban, és szaunázás közben megszomjazott Vendégeinket várja felfrissülésre. Ezen a területen az egészségmegőrzés volt a célunk, ezért alkoholmentes italokat széles választékát szolgáljuk fel.
Nyitva tartása a welness nyitva tartásával megegyező.


SZOBASZERVIZ

7:30-21:00 óráig a szobában található étlapról választhat.