Szobafoglalás

Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, +36-37-576-503

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Gasztronómia

„Valakit vendégül látni annyit jelent,
mint felelősséget vállalni arra, hogy
mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk
róla, hogy jól érezze magát."
Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826)
francia mesterszakács gondolatai

A rendezvények, konferenciák és családi események, esküvők esetében is arra törekszünk, hogy a kötelező programokon résztvevőknek, előadásoktól megfáradt vendégeinknek az étkezések által felszolgált menüsorok igazi kulináris élményt jelentsenek, s méltó módon megkoronázzák galyatetői ittlétüket.

Szállodánkban a kiajánlott szobaárak tartalmaznak egy alkalommal  büfé jellegű reggelit és egy főétkezést. A vacsora minden esetben  büfé jellegű (létszámtól függetlenül), de ebéd választása esetében 30 főig menüválasztásos étkezést biztosítunk.

Főétkezésre ajánlatunk:

3 fogásos menü:  leves -főétel-desszert vagy vagy előétel-főétel-desszert
Büféétkezés: 3 fajta leves, 2 -féle előétel, 3 -féle főétel, 1 vegetáriánus étel, meleg desszert, salátabár, vegyes sütemények gyümölcsök, kívánságra bővíthető tájjellegű (pl.: szlovák) ételekkel.

Megrendelés esetén menü illetve büfésorokat küldünk, melyből kívánság szerint választhatnak.

GASZTRONÓMIAI AJÁNLAT RENDEZVÉNYEKRE

Csoportok, rendezvények  részére kínált gasztronómiai programjaink keretében borvacsorákon, nemzeti specialitásokat felvonultató gasztronómiai show-kon is részt vehetnek a nálunk pihenők.

Kávészüneti ajánlatunk a rendezvények elmaradhatatlan napközbeni „szellemi frissítői":