Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Gasztronómia

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

„Valakit vendégül látni annyit jelent,
mint felelősséget vállalni arra, hogy
mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk
róla, hogy jól érezze magát."
Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826)
francia mesterszakács gondolatai

A rendezvények, konferenciák és családi események, esküvők esetében is arra törekszünk, hogy a kötelező programokon résztvevőknek, előadásoktól megfáradt vendégeinknek az étkezések által felszolgált menüsorok igazi kulináris élményt jelentsenek, s méltó módon megkoronázzák galyatetői ittlétüket.

Szállodánkban a kiajánlott szobaárak tartalmaznak egy alkalommal  büfé jellegű reggelit és egy főétkezést. A vacsora minden esetben büfé jellegű (létszámtól függetlenül), de ebéd választása esetében 30 főig menüválasztásos étkezést biztosítunk.

Főétkezésre ajánlatunk:

3 fogásos menü:  leves - főétel - desszert vagy előétel - főétel - desszert
Büféétkezés: 3 fajta leves, 2-féle előétel, 3-féle főétel, 1 vegetáriánus étel, meleg desszert, salátabár, vegyes sütemények gyümölcsök, kívánságra bővíthető tájjellegű (pl.: szlovák) ételekkel.

Megrendelés esetén menü illetve büfésorokat küldünk, melyből kívánság szerint választhatnak.

GASZTRONÓMIAI AJÁNLAT RENDEZVÉNYEKRE

Csoportok, rendezvények  részére kínált gasztronómiai programjaink keretében borvacsorákon, nemzeti specialitásokat felvonultató gasztronómiai show-kon is részt vehetnek a nálunk pihenők.

Kávészüneti ajánlatunk a rendezvények elmaradhatatlan napközbeni „szellemi frissítői":