Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Aktívan a Mátrában

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Aktív időtöltésre és élményekre csábítjuk képzett animátorok segítségével.

Íjászat

Szállodánk lehetőséget biztosít az íjászat szerelmeseinek, és azoknak is akik már régóta ki akarták próbálni ezt az ősi sportot. A felnőtt és gyermek íjkészlettel is rendelkező szállodánk lehetőséget biztosít egy feledhetetlen élmény megszerzéséhez.

Kutyafogatos kirándulások a Mátrában

Ősztől tavaszig, hótól függetlenül elérhető igazi élményprogram Európa Bajnok csapattal is. Vissza a természetbe!
A programot szervezi: Hering Tamás, 70/505-5253, heringdog@gmail.com .

Egyéb aktív programok és élményszolgáltatások

Saját kert játszótérrel, biliárd, csocsó, gyermekek részére Bambi-kuckó. Íjászat, képzett animátorok által szervezett napi aktív-sportprogramok, mint például: sípálya (4 km-re), sífutó pálya (1,5km-re), kerékpár, activity és egyéb társasjátékok, XBox szoba, ünnepeken és kiemelt hétvégéken kézművesház, csapatjátékok, karaoke és még sok minden más.

Egyéb programajánlat (térítésmentes)

Programajánlatok csoportoknak:

 

 

Aktív élményeket kívánunk!