Belépés
Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt.

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Wellness

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Galya, Helios, Panoráma és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

MIÉRT MÁS ITT GALYATETŐN A WELLNESS?

Azt valljuk, hogy a kikapcsolódás a természetben kezdődik, ezért – a gazdag fürdő- és wellness-szolgáltatások kihasználása mellett - minden évszakban kifejezetten arra ösztönözzük vendégeinket, hogy minél többet menjenek ki a házból, és merüljenek el a Mátra festői szépségében.

A léleknyugtatás legegyszerűbb és legtökéletesebb módja, amit a jógában járatosaknak nem kell bemutatni: kiülni a szállodától 300 méterre található régi sípálya tetejére és csak nézni-nézni a messzeséget.Ehhez természetesen többféle ingyenes programot kínálunk, legyen az egy, a hegység állat- és növényvilágával megismertető erdei séta, éjszakai fáklyás túra, nordic walking túra. De a wellness-sétán résztvevők gimnasztikai gyakorlatokat végezve is fokozhatják erőnlétüket és esetleg az íjászaton is kiereszthetik a gőzt.

Wellnessünk mottója a megújulás. Infraszauna, frissítő masszázs, szolárium, várja minden szépülni és megújulni vágyó vendégünket. A test fizikai karbantartása mellett halk zenével igyekszünk fenntartani a lelki egyensúlyt is.


AZ AQUALAND KÍNÁLATA

Szaunavilág

Az infraszauna korunk rohanó világának leginkább megfelelő egészségmegőrző, ápoló eszköze. Használata naponta megengedett, az emberi szervezet számára jóval kisebb terhelést jelent, mint a hagyományos szauna. Az infraszauna általánosan alkalmazható betegségek megelőzésére, kezelésére, a testi és szellemi aktivitás szinten tartására, növelésére, a stressz oldására, fájdalomcsillapításra, az alak és testfelépítés javítására, fogyasztására, a bőr megfiatalítására, regenerálására.

Masszázs szolgáltatásaink

Egy szippantás és máris frissebben érzi magát! Galyatető különleges éghajlata, gyógymód a légzőszervi megbetegedésekre, allergiára, asztmára, por- és szmogártalomra, hörghurutra, vérszegénységre és idegkimerültség kezelésére.


SPORTANIMÁCIÓ

Naponta aquafitness, kondicionáló torna, wellness séta és vezetett gyalogtúra közül válogathat. Képzett animátor segítségével szabadtéri és teremgimnasztika, lazító torna, íjászat és még sok minden más várja Önt.

A gyerekeket szervezett kézműves foglalkozásokkal, játékokkal a Bambi kuckóban, kültéri versenyekkel, valamint vizi játékokkal várjuk.

További információ