Szobafoglalás - legjobb árak

Galyatető, Kodály Zoltán sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-37-576-576, +36-37-576-503

Galyatető, Hunguest Grandhotel Galya - Wellness

MIÉRT MÁS ITT GALYATETŐN A WELLNESS?

Azt valljuk, hogy a kikapcsolódás a természetben kezdődik, ezért – a gazdag fürdő- és wellness-szolgáltatások kihasználása mellett - minden évszakban kifejezetten arra ösztönözzük vendégeinket, hogy minél többet menjenek ki a házból, és merüljenek el a Mátra festői szépségében.

HASZNÁLHATJÁK-E A WELLNESS
SZOLGÁLTATÁSOKAT A NEM A
SZÁLLODÁBAN LAKÓ VENDÉGEK IS?
IGEN!
Wellness részlegünk használata "külsős"
vendégek részére a szálloda
foglaltságától függ.
Kérjük, érdeklődjön recepciónkon,
a 06-37/576-576 telefonszámon!

Ehhez természetesen többféle ingyenes programot kínálunk, legyen az egy, a hegység állat- és növényvilágával megismertető erdei séta, éjszakai fáklyás túra, nordic walking túra. De a wellness-sétán résztvevők gimnasztikai gyakorlatokat végezve is fokozhatják erőnlétüket és esetleg az íjászaton is kiereszthetik a gőzt.

A léleknyugtatás legegyszerűbb és legtökéletesebb módja, amit a jógában járatosaknak nem kell bemutatni: kiülni a szállodától 300 méterre található régi sípálya tetejére és csak nézni-nézni a messzeséget.

Wellnessünk mottója a megújulás. Infraszauna, frissítő masszázs, szolárium, várja minden szépülni és megújulni vágyó vendégünket. A test fizikai karbantartása mellett halk zenével igyekszünk fenntartani a lelki egyensúlyt is.


AZ AQUALAND KÍNÁLATA

Szaunavilág

Az infraszauna korunk rohanó világának leginkább megfelelő egészségmegőrző, ápoló eszköze. Használata naponta megengedett, az emberi szervezet számára jóval kisebb terhelést jelent, mint a hagyományos szauna. Az infraszauna általánosan alkalmazható betegségek megelőzésére, kezelésére, a testi és szellemi aktivitás szinten tartására, növelésére, a stressz oldására, fájdalomcsillapításra, az alak és testfelépítés javítására, fogyasztására, a bőr megfiatalítására, regenerálására.

Masszázs szolgáltatásaink

Egy szippantás és máris frissebben érzi magát! Galyatető különleges éghajlata, gyógymód a légzőszervi megbetegedésekre, allergiára, asztmára, por- és szmogártalomra, hörghurutra, vérszegénységre és idegkimerültség kezelésére.


SPORTANIMÁCIÓ

Naponta aquafitness, kondicionáló torna, wellness séta és vezetett gyalogtúra közül válogathat. Képzett animátor segítségével szabadtéri és teremgimnasztika, lazító torna, íjászat és még sok minden más várja Önt.

A gyerekeket szervezett kézműves foglalkozásokkal, játékokkal a Bambi kuckóban, kültéri versenyekkel, valamint vizi játékokkal várjuk.

További információ

- Túrák, séták
- Tornák, edzések
- Sport- és egyéb élményprogramok
Téli sportok, síelés a Mátrában