Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Gyula, Várkert u.1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-66-561-190, +36-66-463-555 | +36-66-463-215

Gyula, Hunguest Hotel Erkel - Csaba Park

A CsabaPark a szórakozási lehetőségek bő tárházát kínálja a kilátogatók részére.
A felnőtteket a Rendezvénycsarnok programjai várják. A CsabaPark Étterem, a Húsbolt bő kínálata, a családokat és a legkisebbeket gyerekprogramokkal, az Óriások Konyhája játszótere várja az év minden szakában.

A Park egyik legfontosabb eleme a Kolbászudvar, ahol egész éven át tartó disznóvágás, változatos disznótoros ételek, valamint a kolbászkészítés múltját és jelenét bemutató Kolbászmúzeum található.

A Rendezvénycsarnok 2800 négyzetméteres alapterületéből adódóan 150 főt meghaladó rendezvények, találkozók, koncertek, összejövetelek, iskolai-, óvodai rendezvények, kiállítások, bemutatók méltó helyszíne lehet. Egyedi tetszetős, fatartós szerkezete látványosságként is szolgál az ebben az épületben helyet kapó programok kapcsolódási pontjaként.

A Rendezvénycsarnokban lehetőséget kínálunk:

Az étteremben hagyományos disznótoros ételeket kínálunk mindenki számára elérhető áron. Gazdag ételkínálatunk mellett hétvégén élőzenés vacsora, borestek, pálinkakóstolók, stand up estek teszik változatossá az étterem programkínálatát.

A fentieken túl lehetőség van családi rendezvények, baráti összejövetelek, keresztelők, osztálytalálkozók, eljegyzések, születés- és névnapok, házassági évfordulók, illetve minden olyan rendezvény megrendezésére, amelyre igény jelentkezik.

A Húsboltban alapvetően a saját vágóhidunkról, kolbászüzemünkből származó termékeket értékesítjük. A tőkehúsokon túl füstölt termékeket és kiváló minőségű kolbászt árusítunk minden formában.

A természet közeli környezetben található Óriások konyhája tematikus játszó parkban is minden a kolbászról szól. 6700 m2-en 16 látványos játékelem a gyerekeknek játékos formában mutatja be a kolbászra épülő csabai hagyományokat. Egyszerre több száz gyerek is játszhat a parkban, így óvodákat, iskolákat is várunk. A helyi természetvédelmi oltalom alatt álló Parkerdőben kialakított tanösvény területén változatos, a környék növény- és állatvilágát bemutató tanórák is megtarthatók, de az étteremben akár születésnapi, névnapi partik is tarthatóak.

Az Óriások konyhája tematikus park kínálatát a hétvégéken kiegészítő gyermekprogramok színesítik (pl. íjászat, póni lovagoltatás, ugrálóvár, arcfestés, gyermekkoncertek, bohóc előadások).

A Kolbászmúzeum a disznótorok, a kolbászkészítés hagyományait mutatja be korhű környezetben, ruhákban. Interaktív érintőképes termináljainkon a kicsik és a felnőttek is megismerhetik a kolbászkészítés folyamatát, az ismereteiket kvízjáték segítségével tesztelhetik.

Kérem látogasson el a CsabaParkba, szórakozzon, játsszon, ismerje meg ételeinket, vásároljon húsboltunkban, tudjon meg többet a csabai kolbászról és érezze jól magát nálunk.