Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Gyula, a műemlékekben gazdag, történelmi fürdőváros Magyarország délkeleti részén fekszik. A Hunguest Hotel Gyula a Várkertben, ősfákkal övezett környezetben, a Csónakázó tó és a Vár szomszédságában, a Várfürdővel egybeépítve, barátságos légkörben, változatos szolgáltatásokkal várja Vendégeit.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Gyula

5700 Gyula, Maróthy tér 1.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-66-463-555

Foglalási és fizetési feltételek

Idegenforgalmi adó

Szoba- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 18 év felett fizetendő, díja: 550 Ft/fő/éj.

A mindenkori vonatkozó adókban bekövetkező esetleges változások automatikus árváltoztatást vonhatnak maguk után.


Érkezés, távozás

A szállodai szobák érkezés napján 14:00 órától elutazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korai érkezés, illetve a kései elutazás csak korlátozottan vehető igénybe, rendelkezésre állás függvényében; kérjük, tájékozódjon a szálloda recepcióján, illetve ide kattintva a lehetőségekről!

A szobahosszabbítás díja fürdőbelépőt nem tartalmaz!


Parkolás

A szálloda zárt parkolójában 1 500 Ft/gépkocsi/éj és 7 000 Ft/autóbusz/éj. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy szállodánk parkolója magántulajdon, így a mozgáskorlátozott igazolvány parkolási díj mentességet nem von maga után! Parkolóhelyek korlátozott számban, érkezési sorrendben állnak rendelkezésre. Azon gépjárművek részére, amelyeknek parkolónkban már nem tudunk helyet biztosítani, segédkezünk az elhelyezésben a környező utcákon, nyilvános parkolókban. Szíves megértésüket köszönjük!


Foglalás

Szobák korlátozott számban állnak rendelkezésre, előzetes rendelés alapján, a szabad szobakapacitás függvényében vehetőek igénybe.


Fizetési feltételek

Különböző ajánlataink esetében eltérő fizetési feltételek alkalmazunk.

SZÉP kártyával történő fizetés esetén kérjük az alábbi oldalon megtenni az utalást:

  • Otpszepkartya.hu: A szolgáltatónál a Hunguest Gyula-t szíveskedjenek megjelölni, majd az utalást követően egy postai cím kíséretében az elektronikus bizonylatot megküldeni részünkre.
  • Mkbszepkartya.hu: A szolgáltatónál a Hunguest Gyula-t szíveskedjenek kiválasztani, majd az utaláshoz szükséges azonosító számot kérjék kollégáinktól a +36/66 561-190-es telefonszámon.
  • K&H: Kérjük a K&H szépkártya felületén tegye meg a tranzakciót, melyhez a következő elfogadóhely azonosítót kell megadniuk: 84046099.

A befizetett előleg után fennmaradó rész a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával fizethető, valamint Hunguest Hotels Törzskártyával történő fizetés is lehetséges.

Vendégeink nevére szóló SZÉP kártyát (OTP, MKB, K&H) elfogadunk!

Egészségpénztári kártyát sajnos nem áll módunkban elfogadni.


Lemondási feltételek

A lemondási határidő különböző ajánlataink esetében eltérő.


Gyermekkedvezmény

4 évet be nem töltött gyermekek esetében térítésmentesen biztosítjuk a szállást és az étkezést. 4 éven felüli gyermekeknek a pótágyárak előre kialakítottak. A gyermek főágyon történő elhelyezése esetén az árakat speciálisan, személyre szabottan kalkuláljuk, kérje értékesítőink segítségét. A kedvezményre való jogosultságot minden esetben kérjük igazolni!


Ingyenes internethasználat - Információk

  • A szolgáltatást mindkét szárny minden szobájában és a közösségi terekben(étterem, lobby, konferencia terem, stb) lehet igénybe venni.
  • A szolgáltatás fizikai vezeték nélküli, un WIFI - max. 15 Mbps sávszélességgel, amin a két szárny vendégei osztoznak.
  • Használatához egy saját eszközre van szükség, melyben van vezeték nélküli hálózati csatoló, un. „WIFI kártya”. (lehet ez laptop, okos telefon, egyéb eszköz).
  • Szükséges beállítások: az eszköz megfelelő hálózati csatolóját úgy kell konfigurálni, hogy az összes szükséges beállítást a szolgáltatás nyújtójától igényelje. Ezt a megoldást un. „DHCP” beállításnak nevezik, amit az adott hálózati csatoló tulajdonságainál a TCP/IP beálltások alatt kell megtenni.
  • Beállítások ellenőrzése: főleg vállalati környezetben (régebben) használatos az un. „proxy” megoldás, amit a használt böngésző szoftver beállításai között lehet megtenni. Az ingyenes vendégszobai internet szolgáltatáshoz kapcsolódni csak úgy lehet, ha a használt böngészőben nincsen „proxy” beállítva.
  • Tartalomszűrés történik, ugyanakkor minden általánosan használt protokoll szűrés nélkül elérhető. Úgymint: http, https, ftp, sftp, smtp, pop3, pop3s, imap, imaps, dns (53), pptp vpn (1723), pptp vpn gre (47), l2tp vpn (115), ipsec vpn (500).
  • A kimenő levelek küldésére böngészőn keresztüli levelező rendszereken keresztül van lehetőség, gmail, hotmail, freemail stb. A telepített kliensen keresztüli levél küldése (csak un. smtps TCP/465 TCP/587 protokollon támogatott, míg a „normál” smtp 25/tcp protokollal nem).