Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-362-744 | +36-52-362-959

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Apollo - Wellness kezelések

 

Thai masszázs

Az egyik legősibb és leghatékonyabb keleti gyógymód. A thai masszázs úgynevezett szárazmasszázs nem használnak hozzá olajat, krémeket. A masszőr a kezelést „akár lábbal taposva” végzi a matracon ruhában fekvő páciensen, keringés javítás és energia aktivizálás céljából. A masszőr a páciens ízületeit módszeresen kimozgatja, megfeszíti, csavarja, mint egy különleges passzív tornagyakorlatot végezve.

A kezelés időtartama 1-1,5 óra.

A meridiánokon lévő aktivizáló pontok ingerlésén kívül a keringés fokozása is cél.


Talpreflex masszázs

A talp reflexzónáinak masszázsa, amellyel a különböző szervek működését befolyásoló távol(sági) hatás érhető el. Általános hatása a masszázséhoz hasonló: az ellazulás elősegítése, az ellenálló képesség fokozása, közérzetjavítás.

A kezelés időtartama választható 20, 40 és 60 perc.


Nyirok masszázs

A nyirokrendszer a szervezetben sajátos szűrőfunkciót lát el, amely során a nyiroknedv elszállítja a szövetekből az anyagcsere végtermékeit. A nyirokkeringés az immunrendszer szempontjából létfontosságú, fontos szerepe van a kórokozók elleni küzdelemben, az immunrendszer működésében.
A nyirokmasszázs serkenti, helyreállítja a nyirokkeringést. Segít a műtétek után kialakuló nyirokduzzanatok kezelésében, a balesetek utáni rehabilitációban, trombózis utáni, valamint gyulladásos eredetű szöveti duzzanatokban, a belső szervek funkcionális működésének javításában, menstruációs fájdalmak esetében.

A kezelés időtartama 50 perc.

Végezhető kézzel, speciális fogások által, illetve géppel, amely változó nyomástechnikával a perifériáról a szív felé tereli a szöveti nyirkot.


Lávakő masszázs

A lávaköves masszázs során a kézzel történő masszírozás helyett, vulkáni eredetű, sima felületű bazaltköveket használunk. A masszázs, vízben felmelegített 40 –50 Celsius fokosra hevített, különböző méretű kövekkel történik. A nagyobb köveket az energiavonalak, és a főbb energiaközpontok mentén helyezi el a masszőr, a kisebbekkel pedig átmasszírozza testünket. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít.

A lávaköves masszázs testi-lelki élményt nyújt: ellazít, pihentet, javítja közérzetünket, kiváló stresszoldó, pezsdítő életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

A kezelés időtartama választható 50, illetve 70 perc.