Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-362-744 | +36-52-362-959

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Apollo - Wellness testkezelések


A tenger dallama

A tengervíz, a tengerből származó hatóanyagok (alga, só, tengeri iszap) egészségmegőrző, és szépítő hatását ősidők óta ismerjük.

A kezelések általános stresszoldó, méregtelenítő, regeneráló hatásúak. Felfrissítik, vitalizálják, tisztítják, feszesítik, vagyis széppé varázsolják a bőrt. Emellett hatásosan felvehetjük vele a harcot narancsbőr ellen.  

A szertartást három egymásra épülő fázis alkotja Időtartama 70 perc. A bőr gondos letisztításával kezdődik, melynek része a tengeri sós testpeeling, Ezt követően óceán oxigénes pakolás következik, majd az egész test átmasszírozása óceán krémmel zárja a kezelést.


Szüreti bőség, szőlő testkezelés

In vino veritas, azaz borban az igazság! Kevésbé ismert az In vino venustas kifejezés, borban a szépség! A bor számos szépítő hatását már az ókorban is ismerték. A bor esszenciát Hippokratesz már gyógyszerként alkalmazta, vinum passum néven. A borok mértékletes fogyasztása során a jótékony hatásai kerülnek előtérbe. Csökken a koleszterinszint, az erek rugalmassága nő, öregedés gátló hatású. A titok a szőlő magjában rejlik. Hatóanyagai közül az OPC extra erős antioxidáns. Ez aktív sejtvédelmet jelent, hatásos bőrfiatalító tulajdonságot eredményez. A szőlőlevél kivonata gazdag tannin tartalmú, amely feszesítő és bőrpuhító hatású. A vinoterápia - a vörösszőlő aktív összetevőinek köszönhetően vitalizáló, fiatalító tulajdonságai mellett a wellness rituálé során megújulást ad a testnek, léleknek egyaránt.

A szertartást három egymásra épülő fázis alkotja. Időtartama 70 perc. A bőr gondos letisztításával kezdődik, melynek része a szőlőmagos testpeeling, amely tengeri sót, és lótuszvirág kivonatot tartalmaz. Ezt követően szőlőpakolás következik, majd az egész test átmasszírozása szőlő krémmel, zárja a kezelést.


Japán teaszeánsz, a zöldtea élményével

A teakészítés Japánban nemcsak művészet, hanem filozófia is. A zöld tea összetevői igazi életelixírek. A rendkívül egészséges ital gazdag B- és C vitaminban és a méregtelenítésért felelős karotinban. Fogyasztása során frissen tartja szellemünket, növeli a szervezet ellenállóképességét. Hatóanyagai a bőrön át is felszívódnak és közvetlen    hatnak a bőrre és bőr alatti szövetekre. Az összetevők hatására javul a bőr hidratáltsága, rugalmassá, simává, feszessé válik.

A szertartást három egymásra épülő fázis alkotja.  Időtartama 70 perc. A bőr gondos letisztításával kezdődik, melynek része a szárított, őrölt zöldtea granulátummal történő testpeeling. Ezt követően zöldtea pakolás következik, majd az egész test átmasszírozása zöldtea krémmel zárja a kezelést.


Amazónia ékszere, csokoládé foglalatban

A csokoládé alapanyagaként szolgáló kakaóbabot Amazónia őslakosai az istenek eledeleként emlegették. Ősi szertartásaikhoz, különleges alkalmakhoz használták a főzetét. A csokoládé alacsony koffeintartalmának köszönhetően frissít, serkenti a testben az endorfin termelődést, mely bizonyítottan biztosítja a kellemes közérzetet, sőt a boldogságérzést is elősegíti. Másrészt közvetlenül hat a zsírmolekulák oldódásának folyamatára. A csokoládé kezelés kényezteti a testet és a lelket, felébreszti az érzékeket. A bőr konzisztenciája megváltozik, feszesebbé, rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá válik.

A szertartást három egymásra épülő fázis alkotja. Időtartama 70 perc. A bőr gondos letisztításával kezdődik, melynek része a szárított kakaóbab őrleményt, narancshéj őrleményt és finomra őrölt tengeri só összetevőket tartalmazó testpeeling. Ezt követően a csokoládé pakolás következik, majd az egész test átmasszírozása csoki krémmel zárja a kezelést.