Szobafoglalás - legjobb árak

Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-273-310 | +36-52-273-340

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol - Szolgáltatások

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe (szobafoglaltság függvényében), így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Árak:
Korai érkezés 10.00-14.00 óráig: 5000 Ft/szoba. Késői távozás 10.00-14.30 óráig ingyenes, 14.30-20.00 óráig: 5000 Ft/szoba

ÉTTEREM

Az étterem a szálloda földszintjén található, ahol büféreggeli, büfé és a' la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választékával  várjuk a vendégeket.

Nyitva tartás: 07:00 - 10:00; 12:00 - 15:00; 18:00 - 22:00

Ételallergia

DRINKBÁR

A hallban drinkbár áll a vendégek rendelkezésére.

Délutánonként 16:00 - 17:00 óra között sütemény és kávé büfére várjuk kedves vendégeinket.

Nyitva tartás: 07:00 - 23:00

PARKOLÓ

140 férőhelyes zárt (nem őrzött) parkoló (500 Ft / jármű / éjszaka) és 13 férőhelyes fedett garázs (2500 Ft / éj) áll rendelkezésre.

INGYENES INTERNET HASZNÁLAT 

Információk:

- A szolgáltatást csak a szobában lehet igénybe venni.
- A szolgáltatás fizikai vezeték nélküli (WIFI - max. 4 Mbps sávszélességgel)
- Használatához egy saját eszközre van szükség, melyben van vezeték nélküli hálózati csatoló, un. „WIFI kártya”. (lehet ez laptop, okos telefon, egyéb eszköz).
- Szükséges beállítások: az eszköz megfelelő hálózati csatolóját (vezetékes vagy vezeték nélküli) úgy kell konfigurálnii, hogy az összes szükséges beállítást a szolgáltatás nyújtójától igényelje. Ezt a megoldást un. „DHCP”  beállításnak nevezik, amit az adott hálózati csatoló tulajdonságainál a TCP/IP beálltások alatt kell megtenni.
- Beállítások ellenőrzése: főleg vállalati környezetben használatos az un. „proxy” megoldás, amit a használt böngésző szoftver beállításai között lehet megtenni. Az ingyenes vendégszobai internet szolgáltatáshoz kapcsolódni csak úgy lehet, ha a használt böngészőben nincsen „proxy” beállítva.
- Tartalomszűrés történik, ugyanakkor minden általánosan használt protokoll szűrés nélkül elérhető. Úgymint: http, https, ftp, sftp, smtp, pop3, pop3s, imap, imaps, dns (53), pptp vpn (1723), pptp vpn gre (47), l2tp vpn (115), ipsec vpn (500).
- A kimenő levelek küldésére böngészőn keresztüli levelező rendszereken keresztül van lehetőség, gmail, hotmail, freemail stb., a telepített kliensen keresztüli levél küldése (smtp 25/tcp protokollal) nem támogatott.

Nem csak üzleti céllal érkező vendégek figyelmébe ajánljuk az Internet elérhetőséget, faxolás és fénymásolás lehetőségét.

GYERMEKEKNEK

Szállodánk földszintjén, a recepció mellett várjuk a gyermekeket a Játszó Kuckónba (ingyenesen használható társasjátékok, stb.) és Xbox szobánkba (térítés ellenében használható). A játszószobákban csak szülői felügyelettel és felelősségvállalással tartózkodhatnak a gyermekek.

EGYÉB

Legalább 50 000 Ft értékű SZÉP Kártya felhasználása + 10% megtakarítást és egy
Hunguest Hotels Egyéni Törzskártyát jelent!

A következő hitelkártyákat fogadjuk el: VISA, Mastercard, Maestro, American-Express.

A fizetés helyszínen érkezéskor történik készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP Kártyával.

Egyéb rendelkezések: A szálloda teljes területén semmilyen háziállat elhelyezése, fogadása nem engedélyezett.