Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-273-310 | +36-52-273-340

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol - Szolgáltatások

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe (szobafoglaltság függvényében), így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korai érkezés, illetve a kései elutazás csak korlátozottan vehető igénybe, rendelkezésre állás függvényében; kérjük, tájékozódjon a szálloda recepcióján, illetve ide kattintva a  lehetőségekről! 


ÉTTEREM

Az étterem a szálloda földszintjén található, ahol büféreggeli, büfé és a' la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választékával  várjuk a vendégeket.

DRINKBÁR

A hallban drinkbár áll a vendégek rendelkezésére.

Délutánonként 16:00-17:00 óra között sütemény és kávé büfére várjuk kedves vendégeinket.

Nyitva tartás: 07:00-23:00


PARKOLÓ

140 férőhelyes zárt (nem őrzött) parkoló (500 Ft/jármű/éjszaka) és 13 férőhelyes fedett garázs (2500 Ft/éj) áll rendelkezésre.

INGYENES INTERNET HASZNÁLAT 

Információk:

Nem csak üzleti céllal érkező vendégek figyelmébe ajánljuk az Internet elérhetőséget, faxolás és fénymásolás lehetőségét.


GYERMEKEKNEK

Szállodánk földszintjén, a recepció mellett várjuk a gyermekeket a Játszó Kuckónkba (ingyenesen használható társasjátékok, stb.) és Xbox szobánkba (térítés ellenében használható). A játszószobákban csak szülői felügyelettel és felelősségvállalással tartózkodhatnak a gyermekek.


TV CSATORNÁK

A szállodában végrehajtott idei informatikai fejlesztéseknek köszönhetően a vendégigényeket figyelembe véve a szobákban választható
TV-csatornák számát jelentősen megnöveltük! A jelenlegi teljes kínálat megtekinthető itt:
TV CSATORNÁK


EGYÉB

A következő hitelkártyákat fogadjuk el: VISA, Mastercard, Maestro, American-Express.

A fizetés helyszínen érkezéskor történik készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP Kártyával.

Egyéb rendelkezések: A szálloda teljes területén semmilyen háziállat elhelyezése, fogadása nem engedélyezett.