Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

Gyógyászat, wellness, gasztronómia mesterfokon! A szálloda élményfürdőjében medence, pezsgőfürdő és szauna található, míg egy hídon keresztül közvetlenül érhető el Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Aqua-Sol

4200 Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-52-273-310

Szolgáltatások

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe (szobafoglaltság függvényében), így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korai érkezés, illetve a kései elutazás csak korlátozottan vehető igénybe, rendelkezésre állás függvényében; kérjük, tájékozódjon a szálloda recepcióján, illetve ide kattintva a lehetőségekről!


ÉTTEREM

Az étterem a szálloda földszintjén található, ahol büféreggeli, büfé és a' la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választékával várjuk a vendégeket.

  • Nyitva tartás: 07:00-10:00; 12:00-15:00; 18:00-22:00
  • bébiétel kínálat a büféreggelinél és büfévacsoránál

DRINKBÁR

A hallban drinkbár áll a vendégek rendelkezésére.

Délutánonként 16:00-17:00 óra között sütemény és kávé büfére várjuk kedves vendégeinket.

Nyitva tartás: 07:00-23:00


PARKOLÓ

A szálloda mögötti sorompóval elzárt, őrzés nélküli, felszíni parkolóban (120 beállóhely) jelenleg 500 Ft/autó/éj, (2023. 04.01-től 1.000 Ft), a kamerával megfigyelt, őrzés nélküli garázsban (8 db parkolóhely) 2.500 Ft/autó/éj (2023. 04.01-től 5.000 Ft), amelyet a szobaár nem tartalmaz. Fontos információ, hogy a parkoló sorompója kizárólag a bejelentkezéskor átvett mágneskártyával nyitható, ezért a megérkezés első lépéseként kérjük, jelentkezzen be a recepción!

Elektromos autó töltés: Térítés ellenében az Alte-GO alkalmazás használatával. A töltőoszlop maximális teljesítménye 2x22kW, azaz egyszerre két, Type 2 csatlakozóval rendelkező autó tölthető.


GYERMEKEKNEK

Szállodánk földszintjén, a recepció mellett várjuk a gyermekeket a Játszó Kuckónkba (ingyenesen használható társasjátékok, stb.) és Xbox szobánkba (térítés ellenében használható). A játszószobákban csak szülői felügyelettel és felelősségvállalással tartózkodhatnak a gyermekek.


TV CSATORNÁK

A szállodában végrehajtott informatikai fejlesztéseknek köszönhetően a vendégigényeket figyelembe véve a szobákban választható
TV-csatornák számát jelentősen megnöveltük! A jelenlegi teljes kínálat – amely tájékoztató jellegű és egyes elemei változhatnak – megtekinthető itt:
TV CSATORNÁK


EGYÉB

A következő hitelkártyákat fogadjuk el: VISA, Mastercard, Maestro, American-Express.

A fizetés helyszínen érkezéskor történik készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP Kártyával.

Egyéb rendelkezések: A szálloda teljes területén semmilyen háziállat elhelyezése, fogadása nem engedélyezett.