Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hajdúszoboszló, Gábor Áron u. 7-9. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-273-310 | +36-52-273-340

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Aqua-Sol - Hungarospa fürdőkomplexum

A jogszabályi előírásoknak megfelelően a Hungarospa Zrt. a vendégek és saját munkavállalóinak biztonsága érdekében szigorúbb egészségügyi előírásokat léptet életbe.

 

A hajdúszoboszlói Hungarospa Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ami szállodánkkal közvetlen összeköttetésben van.


AQUA-PALACE

Nyitva tartás

A fedett élményfürdő 15000 m2-en, 1600 m2 vízfelülettel várja a szórakozni vágyókat. A szállodából közvetlen, korlátlan és díjtalan átjárással a vendégek részére!

Fiatalabbak és idősebbek egyaránt megtalálhatják a számukra legkellemesebb kikapcsolódást kínáló medencét a rendelkezésre álló trópusi fürdő, jégbarlagfürdő, mozi-fürdő, Pávai termálfürdő, barlagfürdő, Római fürdő, Gangesz fürdő, illetve tengeri fürdő közül.

A gyermekek részére kialakított részen minden korosztály számára biztosított a szórakozás. A legkisebbeket bébi- és anyuka medence, bébiúsztató medence, gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő-terem várja. Külön pelenkázó helyiség is rendelkezésre áll az anyukáknak. A nagyobbaknak családi medence, pezsgőmedence, 2 gyermekcsúszda és játszóház áll rendelkezésre.

SZAUNAVILÁG

A szaunavilágban (külön díj ellenében) finnszauna, infra szauna, gőzkabin, merülőmedence, masszázs zuhany segít az ellazulásban azoknak, akik e téren is odafigyelnek egészségükre.


GYÓGYFÜRDŐ

Nyitva tartás: 07:00 - 19:00

A fürdő belső csarnokában 3 fedett gyógyvizes medence található (32, 36, 38oC hőfokú).

A 4 nyitott medence különböző attrakciókkal rendelkezik, a fürdő közlekedő folyosói fogják körbe, így kellemes körülmények között lehet élvezni a gyógyvíz áldásos hatását egész évben. Nem sokan mondhatják el, hogy kellemes gyógyvízben ücsörögve élvezték a hóesést... Ezt az élményt kár lenne kihagyni.

A relaxálni vágyóknak elkülönített pihenőpark áll rendelkezésre. A gyógyvíz áldásos hatása ezreknek nyújtott és nyújt most is gyógyulást.
A gyógyfürdő szolgáltatásait mozgássérült vendégek is igénybe tudják venni, korszerű berendezés segíti a medencébe való beemelést. Fedett átjárás biztosított a szálloda vendégei részére (díjtalan, korlátlan)!


STRAND

Nyitva tartás

13 medence (köztük pezsgő-, hullám-, élmény- és gyermekmedencék), fedett uszoda, mediterrán hangulat, homokos part, pálmafák, kalózhajó, világítótorony - mindez egy helyen májustól szeptemberig a 30 hektáros parkban, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógy- és Strandfürdőben, ahova az átjárás a szálloda vendégei részére korlátlan és díjtalan!

A mediterrán medence 6200 m2 vízfelülettel Közép-Európa legnagyobb épített medencéje.

Míg az idõsebbek a világhírű termálvízzel töltött látvány- és élménymedencékben pihenhetnek, illetve a gyógyvízre épülõ több mint negyven féle kezelés segítségével gyógyulhatnak, addig az ifjabbak a kristálytiszta vizû óriásmedence homokos partján tölthetik aktív szórakozással szabadidejüket.

A kisgyermekek szórakozására játszótér, gyermek- és pancsoló medence áll rendelkezésre, melyeket attraktív állatfigurák tesznek még érdekesebbé.


AQUAPARK

(a Strandról közelíthető meg, külön díj ellenében használható)
Nyitva tartás:

A különleges, hűsítő szórakozásra vágyókat az Aquapark élményelemei várják. A 12 méter magas indítótoronyból 12 különféle csúszda próbálható ki, köztük négypályás versenycsúszda, kétféle kamikáze, óriás csavarcsúszda, "fekete lyuk", "őrült folyó", Niagara, big hole, twister. A kicsiket különleges tengerparti világ szórakoztatja: csobogók, 2 csúszda, fajátszótér. A csúszások közti időben 3 medencében lehet pihenéssel tölteni az időt (felnőtt, gyermek, bébi medence).

Aquapark

A 6-12 éves gyerekek számára az új gyerekmedencében a 4 tornyos Beckó vár függőhíddal, műsziklával, vízeséssel, a Rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint a Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával és csúszdával megannyi kalandot ígérnek. Az Aquapark másik gyerekmedencéjében a gyerekek meghódíthatják a Hódvárat a bikafejes ivócsanakkal, zátonyra futott csónakkal és szivárvány csúszdával.

Extrém Aquapark

Az extrém zónában 6 új, izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső. A csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. A bátrabbak a csúszdázás mellett a sziklamászást is kipróbálhatják a látványos vízeséses mászófalon. A meglévő Aquaparkot és az új extrém zónát alagút köti össze. Az extrém zónát az Aquapark vendégei plusz térítés nélkül igénybe vehetik.         


PRÉMIUM ZÓNA

Az ország legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője várja a vendégeket 2021. nyarán a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként. 
A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.

Az élményövezet egzotikus medencéiben mintha világutazáson vennénk részt:

A  játékelemekkel felszerelt gyermek medence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.
A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenő jurták is biztosítják.
A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.


EXTRÁK

Azok, akik a tömegtől távol, kizárólag barátaik, vagy családjuk társaságában kívánnak lazítani, privátfürdőt vehetnek igénybe szaunával és jakuzzival (külön díj ellenében).

Az aktív pihenést és sportokat kedvelők a következő elfoglaltságok közül választhatnak (külön díj ellenében): 2 pályás állószörf, úszómedence, kondicionáló terem, aerobik terem, squash pálya.