Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Hungarospa fürdőkomplexum

A hajdúszoboszlói Hungarospa Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ami szállodánkkal közvetlen összeköttetésben van.

A Hungarospa Fürdő-komplexum weboldalára kattintva tájékozódhat a rendelkezésre álló gyógykúra lehetőségekről, valamint a külön belépőjegy váltása mellett igénybe vehető szolgáltatásokról, mint pl. nyáron a „Prémium Zóna”, az „Aqua Park” (csúszda park), stb.

Hungarospa weboldal


AQUA-PALACE*

Nyitva tartás: minden nap 10:00-20:00

A fedett élményfürdő 15000 m2-en, 1600 m2 vízfelülettel várja a szórakozni vágyókat. A szállodából közvetlen, korlátlan és díjtalan átjárással a vendégek részére!

Fiatalabbak és idősebbek egyaránt megtalálhatják a számukra legkellemesebb kikapcsolódást kínáló medencét a rendelkezésre álló trópusi fürdő, jégbarlagfürdő, mozi-fürdő, Pávai termálfürdő, barlagfürdő, Római fürdő, Gangesz fürdő, illetve tengeri fürdő közül.

A gyermekek részére kialakított részen minden korosztály számára biztosított a szórakozás. A legkisebbeket bébi- és anyuka medence, bébiúsztató medence, gyermekfoglalkoztató, gyermekpihenő-terem várja. Külön pelenkázó helyiség is rendelkezésre áll az anyukáknak. A nagyobbaknak családi medence, pezsgőmedence, 2 gyermekcsúszda és játszóház áll rendelkezésre.

*Maszk viselése kötelező zárt térben, kivéve a medencetérben, zuhanyzóban, szaunában!


SZAUNAVILÁG

A szaunavilágban (külön díj ellenében) finnszauna, infra szauna, gőzkabin, merülőmedence, masszázs zuhany segít az ellazulásban azoknak, akik e téren is odafigyelnek egészségükre.


GYÓGYFÜRDŐ*

Nyitva tartás: minden nap 07:00 - 19:00

A fürdő belső csarnokában 3 fedett gyógyvizes medence található (32, 36, 38oC hőfokú).

A 4 nyitott medence különböző attrakciókkal rendelkezik, a fürdő közlekedő folyosói fogják körbe, így kellemes körülmények között lehet élvezni a gyógyvíz áldásos hatását egész évben. Nem sokan mondhatják el, hogy kellemes gyógyvízben ücsörögve élvezték a hóesést... Ezt az élményt kár lenne kihagyni.

A relaxálni vágyóknak elkülönített pihenőpark áll rendelkezésre. A gyógyvíz áldásos hatása ezreknek nyújtott és nyújt most is gyógyulást.
A gyógyfürdő szolgáltatásait mozgássérült vendégek is igénybe tudják venni, korszerű berendezés segíti a medencébe való beemelést. Fedett átjárás biztosított a szálloda vendégei részére (díjtalan, korlátlan)!

*Maszk viselése kötelező zárt térben, kivéve a medencetérben, zuhanyzóban, szaunában!


STRAND

Nyitva tartás

  • május 1 - június 11. 
  • június 12 - augusztus 31. 
  • szeptember 1 - 30.

09:00 - 18:00
09:00 - 19:00
09:00 - 18:00

13 medence (köztük pezsgő-, hullám-, élmény- és gyermekmedencék), fedett uszoda, mediterrán hangulat, homokos part, pálmafák, kalózhajó, világítótorony - mindez egy helyen májustól szeptemberig a 30 hektáros parkban, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógy- és Strandfürdőben, ahova az átjárás a szálloda vendégei részére korlátlan és díjtalan!

A mediterrán medence 6200 m2 vízfelülettel Közép-Európa legnagyobb épített medencéje.

Míg az idõsebbek a világhírű termálvízzel töltött látvány- és élménymedencékben pihenhetnek, illetve a gyógyvízre épülõ több mint negyven féle kezelés segítségével gyógyulhatnak, addig az ifjabbak a kristálytiszta vizû óriásmedence homokos partján tölthetik aktív szórakozással szabadidejüket.

A kisgyermekek szórakozására játszótér, gyermek- és pancsoló medence áll rendelkezésre, melyeket attraktív állatfigurák tesznek még érdekesebbé.


AQUAPARK

(a Strandról közelíthető meg, külön díj ellenében használható)

Nyitva tartás

  • június 12 - 30. 
  • július 1 - augusztus 29. 
  • szeptember  3 - 5.

12:00 - 16:00
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00

A különleges, hűsítő szórakozásra vágyókat az Aquapark élményelemei várják. A 12 méter magas indítótoronyból 12 különféle csúszda próbálható ki, köztük négypályás versenycsúszda, kétféle kamikáze, óriás csavarcsúszda, "fekete lyuk", "őrült folyó", Niagara, big hole, twister. A kicsiket különleges tengerparti világ szórakoztatja: csobogók, 2 csúszda, fajátszótér. A csúszások közti időben 3 medencében lehet pihenéssel tölteni az időt (felnőtt, gyermek, bébi medence).

Aquapark

A 6-12 éves gyerekek számára az új gyerekmedencében a 4 tornyos Beckó vár függőhíddal, műsziklával, vízeséssel, a Rönkvár csúszdával és masszázsdézsával, valamint a Bástya vár ágyúkkal, borító dézsával és csúszdával megannyi kalandot ígérnek. Az Aquapark másik gyerekmedencéjében a gyerekek meghódíthatják a Hódvárat a bikafejes ivócsanakkal, zátonyra futott csónakkal és szivárvány csúszdával.

Extrém Aquapark

Az extrém zónában 6 új, izgalmas kalandcsúszda várja a látogatókat: szabadesős alagút, vízhurok, szuperhullám, cunami, űrcsónak, vízcső. A csúszdák 16 méter magas podesztekről indulnak. A bátrabbak a csúszdázás mellett a sziklamászást is kipróbálhatják a látványos vízeséses mászófalon. A meglévő Aquaparkot és az új extrém zónát alagút köti össze. Az extrém zónát az Aquapark vendégei plusz térítés nélkül igénybe vehetik.         


PRÉMIUM ZÓNA

Nyitva tartás: július 1 - szeptember 12. 10:00 - 18:00

Az ország legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője várja a vendégeket 2021. nyarától a strandfürdő kiegészítő szolgáltatásaként. 
A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi víziélményekkel és kényelemi wellness szolgáltatásokkal.

Az élményövezet egzotikus medencéiben mintha világutazáson vennénk részt:

  • A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesésben gyönyörködhetünk, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást.
  • A Tahiti medence hullámzó vizében csobbanhatunk, majd vízibárjában trópusi koktélokat kóstolhatunk.
  • Az Amazonas medence emeletes jakuzzi  tölcséreiben megmártózva csodálatos panoráma tárul elénk. A jakuzzik alatt a sodrófolyó örvényebiben lubickolhatunk. 

A  játékelemekkel felszerelt gyermek medence a legkisebbek szórakozásáról gondoskodik.
A vendégek kényelmét prémium párnás napágyak és napernyők szolgálják, az árnyékolást fedett pihenő jurták is biztosítják.
A kulináris élvezetekről a Prémium önkiszolgáló étterem gondoskodik.


EXTRÁK

Azok, akik a tömegtől távol, kizárólag barátaik, vagy családjuk társaságában kívánnak lazítani, privátfürdőt vehetnek igénybe szaunával és jakuzzival (külön díj ellenében).

Az aktív pihenést és sportokat kedvelők a következő elfoglaltságok közül választhatnak (külön díj ellenében): 2 pályás állószörf, úszómedence, kondicionáló terem, aerobik terem, squash pálya.