Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Apartmanház

A Hunguest Hotel Béke saját, zöldövezeti parkján belül egy új háromszintes APARTMANHÁZ került kialakításra, 21 lakóegységgel.

Az apartmanok többsége (15 db) nem véletlenül kapta a "Family" elnevezést, hiszen ideális négytagú családok részére. A klimatizált apartmanokban LCD televízió és internet-elérhetőség (WiFi) található.  A konyha teljesen felszerelt (hűtőszekrény, elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, vízforraló, kávéfőző, konyhai és étkezési eszközök, főzőedények, konyhai textília.) Ágyneműt és fürdőszobai textíliát (törölköző, kéztörlő, kilépő) biztosítunk, a fürdőszobában hajszárító található.

Az apartmanok árai tartalmazzák a Hunguest Hotel Béke saját wellness- és gyógyfürdőjének használatát a szaunavilággal, illetve apartmanonként egy parkolóhelyet biztosítunk az épület előtt.

Az apartmanháztól mindössze 100 méterre található az új Aqua-Palace Fedett Élményfürdő, illetve a Hajdúszoboszlói Gyógy– és Strandfürdő. Az élményfürdő 15 000 m2-en, 1 600 m2 vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas.

Apartmantípusok

Family apartman (15 db):

Alapterületük 45-60 m2, egy külön légterű franciaágyas hálószoba, egy amerikai konyhás nappali kétágyasra kinyitható kanapéval és egy fürdőszoba. Ideális négytagú családok részére.

Junior apartman (2 db):

Alapterületük 23-26 m2, egy amerikai konyhás nappali franciaággyal és egy fürdőszoba.

Premium apartman (2 db):

Alapterületük 75-80 m2, két külön légterű franciaágyas hálószoba, egy amerikai konyhás nappali kétágyasra nyitható kanapéval és egy fürdőszoba.

Connecting apartman (1 db):

Két fürdőszoba, egy külön légterű hálószoba, egy amerikai konyhás nappali.

0.0236