Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke és Flóra szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Bemutatkozás

Szállodánkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Béke

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-52-361-411

A szálloda felújítás miatt zárva

Szolgáltatások

ÉTTEREM

A szálloda magasföldszintjén található klimatizált étteremben a büfé és a' la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választéka várja a vendégeket. Természetesen kímélő ételeket kedvelő vendégeinkre is gondolunk! Kérésre szobaszervizt biztosítunk.

Nyitva tartás

 • 07:00 - 10:00
 • 12:00 - 14:00
 • 18:00 - 22:00

LOBBY-BÁR

A hallban Lobby-bár áll a vendégek rendelkezésére minden nap 07:00 - 23:00-ig.

PARKOLÁS

Gépkocsival érkező vendégeink részére zárt (nem őrzött) parkoló díjtalanul áll rendelkezésre.

KORAI ÉRKEZÉS - KÉSŐI TÁVOZÁS

Szállodánkban lehetőség van arra, hogy már 14 óra előtt elfoglalja szobáját, vagy ha úgy kívánja, hát maradjon tovább, mint reggel 10 óra! Az akció korlátozottan vehető igénybe, így kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön szállodai bejelentkezése során!

Árak:
Korai érkezés 10.00-14.00 óráig: 5000 Ft/szoba
Késői távozás 10.00-14.30 óráig: Ingyenes, 14.30-20.00 óráig: 5000 Ft/szoba

GYERMEKKEDVEZMÉNYEK

 • 0-4 éves korig ingyen biztosítjuk a gyermekek szállását és étkezését
 • 4-12 éves kor között a gyermekek részére a pótágy: 6 000 Ft/gyerek/éj félpanzióval

Kivéve az ünnepi időszakokban!

INGYENES INTERNET HASZNÁLAT

Információk:
 • A szolgáltatást csak a szobában lehet igénybe venni.
 • A szolgáltatás fizikai vezeték nélküli (WIFI - max. 4 Mbps sávszélességgel)
 • Használatához egy saját eszközre van szükség, melyben van vezeték nélküli hálózati csatoló, un. „WIFI kártya”. (lehet ez laptop, okos telefon, egyéb eszköz).
 • Szükséges beállítások: az eszköz megfelelő hálózati csatolóját (vezetékes vagy vezeték nélküli) úgy kell konfigurálnii, hogy az összes szükséges beállítást a szolgáltatás nyújtójától igényelje. Ezt a megoldást un. „DHCP” beállításnak nevezik, amit az adott hálózati csatoló tulajdonságainál a TCP/IP beálltások alatt kell megtenni.
 • Beállítások ellenőrzése: főleg vállalati környezetben használatos az un. „proxy” megoldás, amit a használt böngésző szoftver beállításai között lehet megtenni. Az ingyenes vendégszobai internet szolgáltatáshoz kapcsolódni csak úgy lehet, ha a használt böngészőben nincsen „proxy” beállítva.
 • Tartalomszűrés történik, ugyanakkor minden általánosan használt protokoll szűrés nélkül elérhető. Úgymint: http, https, ftp, sftp, smtp, pop3, pop3s, imap, imaps, dns (53), pptp vpn (1723), pptp vpn gre (47), l2tp vpn (115), ipsec vpn (500).
 • A kimenő levelek küldésére böngészőn keresztüli levelező rendszereken keresztül van lehetőség, gmail, hotmail, freemail stb., a telepített kliensen keresztüli levél küldése (smtp 25/tcp protokollal) nem támogatott.

EGYÉB

Egyéb szolgáltatások: ajándékbolt, csomagmegőrzés, ébresztés, fürdőbüfé, napilapok, vízi sakk, játszószoba, park játszótérrel, fittness terem.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: kerékpárkölcsönzés, darts, biliárd, csocsó asztal, fax, fénymásolás, szobaszerviz, virágrendelés, masszázsfotel, sókamra, fodrász, kozmetika, manikűr-pedikűr, színház- és koncertjegyek, fakultatív programok.

Nem csak üzleti céllal érkező vendégek figyelmébe ajánljuk az Internet elérhetőséget, faxolás és fénymásolás lehetőségét.

A következő hitelkártyákat fogadjuk el: VISA, Mastercard, Maestro, American-Express.

A fizetés helyszínen érkezéskor történik készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP Kártya.

Egyéb tudnivalók: A szálloda teljes területén (az épületben és a parkban) semmilyen háziállat elhelyezése, fogadása nem engedélyezett.