Belépés
4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-361-411, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Béke - Bőrgyógyászati magánrendelés

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Bőrgyógyászati szolgáltatás a Hunguest Hotel Apolloban!

Dr. Gellén Emese bőrgyógyász, allergológus és immunológus szakorvos, a debreceni Bőrgyógyászati Klinika tanársegédje, átmenetileg szünetelteti a magánrendelését és majd 2020. 06.01-től kezdve minden héten pénteken 16.30 - 19.00-ig a Hotel Apolloban fogadja ismét pácienseit.

A magánrendelés keretein belül általános bőrgyógyászati problémák kezelésére, anyajegyek vizsgálatra, jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, időskori szemölcsök) eltávolítására, bőrfiatalító kezelések igénybevételére nyílik lehetőség a Hotel Apollo rendelőjében. A bőrgyógyász szakember a kezelések során nagy hangsúlyt fektet a páciensek megfelelő fényvédelemre való oktatására is, ami által a bőrdaganatok kialakulásának esélye csökkenthető. 

További információk és bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail:             emesederm@gmail.com
Telefonszám: +06 30 579 08 21 (H-P 16-17h között)