Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke és Flóra szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Bőrgyógyászati magánrendelés

Bőrgyógyászati szolgáltatás a Hunguest Hotel Apolloban!

Dr. Gellén Emese bőrgyógyász, allergológus és immunológus szakorvos, a debreceni Bőrgyógyászati Klinika tanársegédje, átmenetileg szünetelteti a magánrendelését és majd 2020. 06.01-től kezdve minden héten pénteken 16.30 - 19.00-ig a Hotel Apolloban fogadja ismét pácienseit.

A magánrendelés keretein belül általános bőrgyógyászati problémák kezelésére, anyajegyek vizsgálatra, jóindulatú bőrnövedékek (fibromák, időskori szemölcsök) eltávolítására, bőrfiatalító kezelések igénybevételére nyílik lehetőség a Hotel Apollo rendelőjében. A bőrgyógyász szakember a kezelések során nagy hangsúlyt fektet a páciensek megfelelő fényvédelemre való oktatására is, ami által a bőrdaganatok kialakulásának esélye csökkenthető.

További információk és bejelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: emesederm@gmail.com
Telefonszám: +06 30 579 08 21 (H-P 16-17h között)