Belépés
Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 10. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-52-361-411, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hajdúszoboszló, Hunguest Hotel Béke - Kardiológia, ultrahang, tüdőgyógyászat-allergológia

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

Kardiológiai-, ultrahang-, valamint tüdőgyógyászati-allergológiai szakrendelés a Hotel Apolló szállodában

Az Édes Szívünk Egészségközpont szakorvosai, szakasszisztensei valamint a Hunguest Hotel Apollo szeretettel üdvözli Önöket!

Az utóbbi időben egyre nagyobb az igény az emberekben az egészséges életmódra, fokozott hangsúlyt fektetve a szív- és érrendszer megóvásával kapcsolatos lehetőségekre. Felgyorsult világunkban azonban egyre kevesebb idő jut az előre tervezett egészségügyi szűrésekre, az egészség megőrzését célzó programokon való részvételre, miközben a szakorvosi vizsgálatokkal, valamint a megfelelő szakemberekkel folytatott személyre szabott tanácsadással, tréninggel megelőzhetőek lennének a súlyos kardiovaszkuláris betegségek kialakulása (infarktus, szélütés, stb).

A Hajdúszoboszlóra érkező pihenni vágyóknak, a hajdúszoboszlói és a környékbeli települések lakosainak a Hunguest Hotel Apolloban kellemes körülmények között lehetősége nyílik arra, hogy miközben testileg és szellemileg feltöltődnek, rövid időn belül egy áttekintő képet kapjanak a szívük és keringési rendszerük állapotáról.

A szakorvosi vizsgálatok a szálloda gyógyászati részlegében kialakított szakrendelőinkben történnek modern gépekkel és tapasztalt orvosokkal,
előre egyeztetett időpontban.  

Munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy találkozásunk során kérdéseikre választ kapjanak és tanácsokkal lássuk el Önöket egészségük megőrzésének érdekében.


Prof. Dr. Édes István
szakmai mentor

További információkért kattintson az "Édes Szívünk Egészség-központ" logójára!