Szobafoglalás - legjobb árak

0.1 °C Webcam
Heiligenblut, Winkl 46 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-4111 | +43-4824-4111-88

Heiligenblut, Hunguest Hotel Heiligenblut - Partnereink a síterületen

Partnereink a biztonságos felszerelést illetően mindkét heiligenbluti sportboltban megfelelő tanácsokkal látják el Önöket. Legyen szó a saját felszerelés átvizsgálásáról és beállításáról vagy bérelt felszerelésről, partnereinknél megtalálják a megfelelő anyagot egy élményekkel teli síeléshez!

 

Sport 2000 Kersche
A Hunguest Hotel Heiligenblut vendégeként az Intersport Pichler és a Sport 2000 Kersche boltokban különböző kedvezményekben részesülhetnek! Hogy ezt a kedvezményt megkaphassák, csak szólni kell az eladónak, hogy Önök a HUNGUEST Hotel Heiligenblut vendégei! Ne felejtse el magával vinni kuponfüzetét, amelyet recepciónkon érkezésekor megkapott!

 

 

Skischule Heiligenblut
Aki először adja át magát a sípályáknak, a Skischule Heiligenblut-nál a legjobb kezekben van. Nagyok vagy kicsik, kezdők vagy haladók, csoportban vagy egyénileg... Ambros Unterkicher és csapata mindig a rendelkezésére áll!

Jól tudnak síelni és valami mást is szeretnének kipróbálni? Ez sem gond a síiskola csapatával:

* tökéletesítő tréning * helyes carving * snowboard * mélyhavi síelés * sítúrázás * és a királykategória "freeride élmény" a Grossglockner freeride arénában

...mindezt profi kisérettel és megfelelő felszereléssel!