Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Elérhetőség

Sporthotel Heiligenblut

9844 Heiligenblut, Winkl 46
(Ausztria)

Útvonaltervezés

+43-4824-4111

IFRAME

Heiligenblut

Karintiában, Ausztria legmagasabb hegyének tövében, a Grossglocknernél, a Hohe-Tauern Nemzeti Park közepén található a romantikus hangulatú alpesi település, Heiligenblut.
Elvarázsolja az idelátogatót a természet és az ember évszázadok alatt kialakult egysége. Ennek a szimbiózisnak a bizonyítékai az alpesi legelők és gazdaságok, a kultúremlékhelyek, mint az Apriach-ban található vizimalmok és a kristálytiszta vízü patakok, melyekböl bármikor gondolkodás nélkül ihatunk.
Heiligenblut nagyon hóbiztos, azonban ezt nem a hóágyúknak, hanem kiváló mikroklímájának köszönheti, így itt már november végétől megkezdődik a szezon, ami egészen Húsvétig tart.
 

Hol vagyunk?

Utazás Magyarországról Heiligenblutba autóval

Heiligenblut településtérképéért kérjük, kattintson ide!

Jó utat kívánunk Önnek!


M1 autópálya-Bécs-Graz-Villach-Spittal-Heiligenblut

Az M1-es autópályán Bécs irányában, majd a Schwechat-i csomópontnál térjen rá az S1-es autóútra. Innen az A2-es autópályára kell áthajtani, amelyen Graz, Klagenfurt, majd Villach irányában kell továbbmenni. A Villach-i csomópontnál az A10-esre kell ráhajtani Salzburg irányában. Az A10-es autópályát a Spittali csomópontnál kell elhagyni Lienz/Lendorf irányában. Innen rövid szakaszon a B100-as úton kell menni, majd Lurnfeldnél a B106-os útra kell ráhajtani, végül pedig Winklernben a B107-es útra kell rátérni Heiligenblut irányában.

Heiligenblutot elérve keresztül kell menni a településen, elhagyni annak központját. A felvonó (Önnek jobbra) előtt elhaladva a bal oldalon a völgy felé vezető utat kell választani. A völgyben a következő kereszteződésnél balra kanyarodjon. Mintegy 200 métert haladva jobbra kell kanyarodnia, majd körülbelül 200 métert haladva eléri szállodánkat. Heiligenblutban minden kereszteződésben táblák találhatók, melyek segítik az eligazodásban. Heiligenblut településtérképéért kérjük, kattintson ide!

Az út hossza a Google útvonaltervezője szerint Budapest belvárosából: 711 km és 6 óra 39 perc.


M7 autópálya-Balaton-Maribor-Graz-Villach-Spittal-Heiligenblut

Az M7-es, majd az M70-es autópályán Szlovénia irányában, majd a tornyiszentmiklósi határátkelést követően az A5-ös autópályán Maribor irányában hajtson tovább. Miután at A5-ös autópálya véget ér, hajtson rá az A1-es autópályára Gradec/Graz irányában. Miután belépett Ausztriába, az A9-es autópályán menjen tovább, egészen a Graz West csomópontig, ahol az A2-es autópályára kell ráhajtani Klagenfurt irányában. A Villach-i csomópontnál az A10-esre kell ráhajtani Salzburg irányában. Az A10-es autópályát a Spittali csomópontnál kell elhagyni Lienz/Lendorf irányában. Innen rövid szakaszon a B100-as úton kell menni, majd Lurnfeldnél a B106-os útra kell ráhajtani, végül pedig Winklernben a B107-es útra kell rátérni Heiligenblut irányában.

Heiligenblutot elérve keresztül kell menni a településen, elhagyni annak központját. A felvonó (Önnek jobbra) előtt elhaladva a bal oldalon a völgy felé vezető utat kell választani. A völgyben a következő kereszteződésnél balra kanyarodjon. Mintegy 200 métert haladva jobbra kell kanyarodnia, majd körülbelül 200 métert haladva eléri szállodánkat. Heiligenblutban minden kereszteződésben táblák találhatók, melyek segítik az eligazodásban. Heiligenblut településtérképéért kérjük, kattintson ide!

Az út hossza a Google útvonaltervezője szerint Budapest belvárosából: 668 km és 6 óra 30 perc.


CSAK NYÁRON! M1 autópálya-Bécs-Salzburg-Bischofshofen-Grossglockner Hochalpenstrasse-Heiligenblut

CSAK NYÁRON! Az M1-es autópályán Bécs irányában, majd a Schwechat-i csomópontnál térjen rá az S1-es autóútra. Innen az A21, majd az A1-es autópályára kell ráhajtani Salzburg irányában. Salzburgot elhagyva az A10-esen folytassa útját egészen a pongaui csomópontig. Itt az autópályát elhagyva a B311-es országúton kell továbbhaladni Bischofshofen irányában. Mintegy 40 kilométer múlva hajtsunk rá a B107-es országútra, a Grosslockner Hochalpenstrassera, amelyen haladjunk végig egészen Heiligenblutig. FIGYELEM! A Grossglockner Hochalpenstrasse télen zárva van. Kérjük, hogy ezt az utat csak gyakorlott sofőrök válasszák. A Grossglockner Hochalpenstrassen való áthaladásért útdíjat kell fizetni, az osztrák autópályamatrica ezen az úton nem érvényes.További információk a Grossglockner Hochalpenstrasséról.

Heiligenblutba érve az út élesen balra kanyarodik, valamint jobbra is található egy lehajtó. Itt le kell kanyarodni, majd keresztül kell menni a településen. Elhagyva a település központját tovább kell haladni, majd a felvonó (Önnek jobbra) előtt elhaladva a bal oldalon a völgy felé vezető utat kell választani. A völgyben a következő kereszteződésnél balra kanyarodjon. Mintegy 200 métert haladva jobbra kell kanyarodnia, majd körülbelül 200 métert haladva eléri szállodánkat. Heiligenblutban minden kereszteződésben táblák találhatók, melyek segítik az eligazodásban. Heiligenblut településtérképéért kérjük, kattintson ide!

Az út hossza a Google útvonaltervezője szerint Budapest belvárosából: 688 km és 7 óra 4 perc.


Vonattal vagy repülőgéppel

Amennyiben vonattal (Mallnitzi és Lienzi Pályaudvar) vagy repülővel (Klagenfurti és Salzburgi Repülőtér) kíván hozzánk utazni, úgy transzferszolgáltatással állunk rendelkezésére! Kérjük, hogy a szolgáltatás iránt érdeklődjön a hotelheiligenblut@hunguesthotels.com címen vagy a +43 4824 4111-es telefonszámon. Részletes információkat a szállodánk transzferszolgátatását végző Kärnten Transfer honlapján találhat. Köszönjük!


Kellemes utazást kívánunk!