Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

9844 Heiligenblut, Winkl 46 Útvonaltervezés
Telefon | Fax +43-4824-4111 | +43-4824-4111-88

Heiligenblut, Sporthotel Heiligenblut - Mágikus pillanatok nyáron - Magic Moments

Mágikus pillanatok - a Hohe Tauern Nemzeti Park heti programajánlata szeptember 20-ig

Jobb nem is lehetne: a "Mágikus pillanatok" kirándulásaival felejthetetlen perceket szerezhet magának. Így lesz az álomnyaralásból egyszerű varázslat. Minden nap a legjobb élménytúrák várják Önt a látványos gleccsertrekkingtől a raftingon át a zerge- és sólyommegfigyelésig.

A következő túrák várnak Önre június 11. és szeptember 20. között

További német nyelvű információ...


Kirándulások a "Mágikus pillanatok" program keretében:

Kedd: Trekking a Pasterze-gleccseren

Képzett hegyivezetők vezetik Önt végig a Keleti-Alpok legnagyobb gleccserén. A túra során jégkorszakot idéző látványban lehet része a részvevőknek. További német nyelvű információ itt...

Csütörtök: A gímszarvasok birodalma: túra Seebnachtalban

A Mallnitz melletti Seebach völgy a Hohe Tauern Nemzeti Park egyik legérintetlenebb vadonja, ahol a legnagyobb gímszarvas populáció él, romantikus táj, vízesésekkel és hatalmas sziklafalakkal. További német nyelvű információ itt...

Péntek: Romantikus kenutúra a Dráván
Amíg a kenunk a Dráva legnyugodtabb szakaszán siklik a vízen, minden érzékszervünkkel gyönyörködhetünk a nyugodt tájban. Az Oberdrauburgtól Dellachig tartó Dráva-túra sokaknak a régóta keresett nyugalmat biztosítja. A túra dellachi végállomásánál az uzsonna és a fürdő további tökéletesíti a kikapcsolódást. További német nyelvű információ itt...


További kirándulási ajánlatok a Hohe Tauern Nemzeti Park területén / Vad vizek:

 

Rafting & Canyoning

Vezetett kanyoning túra (gyermekeknek 8 éves kortól). Csodálatos kanyoning túra vizi csúszdákkal, vízesés mászással, sok sok vízzel és szórakozással. Vadvizi rafting a Möll völgyében fantasztikus élmény az egész családnak. További német nyelvű információ itt...

Minirafting és Riverbug
Akinek a rafting nem nyújt elegendő élményt, Flattach-ban mini tutajokon evezve próbálhatja ki a vadvizi pályákat és megtapasztalhatja a vadvíz igazi erejét. RIVERBUG: úszótalpakkal és kézi uszonyokkal felszerelve fekve vagy ülve a Riverbugban érezhetjük a hullámokat  és a sodrást. További német nyelvű információ itt...

Ízelítő a sziklamászásból kicsiknek és nagyoknak
A sziklamászás élménye tapasztaltaknak, kezdőknek és családok számára igazi élmény. A hegymászó park Innerfragantban a Mölltaller gleccser völgyállomása mellett 1250m magasan található. A parkolótól alig néhány perces sétával elérhető. A mászófal kiváló lehetőséget nyújt hegymászó technikák gyakorolására és elsajátítására.
További német nyelvű információ...

Vezetett túra Kleinfragant környékén
Túrázni egyedül, barátokkal vagy családdal is nagyszerű élmény, azonban egy karintiai hegyi vezetővel még érdekesebb lehet, hiszen túra közben sokat mesél az országról, az emberekről, a környékről mivel ők igazán ismerik a környéket.
További német nyelvű információ...

Élmény 3000: Túra a Mittlerer Bärenkopf csúcsára (3356 méter)
Vezetett túra a Mittlerer Bärenkopf (3.356m) csúcsára, amely amennyire impozáns, annyira könnyen megmászható. Némi kitartással és biztos léptekkel nem csak a legendás heiligenbluti hegyi vezetők, hanem az alpesi csúcsok szerelmesei is részesei lehetnek ennek a varázslatos élménynek.
További német nyelvű információ...

Kirándulás Winklernben és környékén
Vezetett természeti és kulturális séták Winklernben és környékén. A túra során a Möll folyó mentén sétálva láthatunk vizi malmokat, betekintést nyerhetünk ebbe a kis vizi világba majd visszatérünk Winklernbe.
További német nyelvű információ...

A Nemzeti Park nyári túraajánlata
A Nemzeti Park széleskörű természettudományi ismerettel és lelkesedéssel bíró munkatársai minden csütörtökön Heiligenblutból indulva mutatják be a Hohe Tauern páratlan természeti és kulturális kincseit.
További német nyelvű információ...

Péntek: Lövészet a Grossglockner arénában
Ausztria legmodernebben felszerelt lötere az egész család számára izgalmas időtöltést garantál. Az aréna egy lőalagútból és egy lőmoziból áll, ahol szakemberek tanácsokkal segítik a lézer és hagyományos fegyverek játékos kipróbálását.
További német nyelvű információ...

Naponta: Íjászat - az első alkalom
Most megtanulhatja a szabályokat és technikákat, de nem csak elméletben, hanem rögtön a gyakorlatban. Már az első elméleti óra után önállóan próbálhatja ki ügyességét és a tanultakat a céltáblán.