Belépés
8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Beauty

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Béke, Flóra és Helios szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A Hunguest Hotel Heliosban a beauty szolgáltatások széles tárházát biztosítjuk vendégeink részére. Kezdve kozmetikai kezeléseink gazdag kínálatával, melyek között elektrokozmetika, Anti-Aging programok, mezoterápia, tű nélküli botox is helyet kap. Toábbá pedikűr-manikűr szalon és fodrászat várja a vendégeket.

Kozmetikánk számára minden nő és férfi bőre épp olyan egyedi és utánozhatalan, mint az aláírása. Ezért szépségszalonunkban személyre szabott kezeléseket nyújtunk a vendégek számára. Professzionális ERICSON-Laboratoire Paris, BIO-LINE, Remy Laure, Auriga, REJUVI termékek és a legmodernebb kozmetikai eljárások és elektrokozmetikai gépek varázsolják újjá bőrét.

Ha szeretne megismerkedni ezzel a különleges élménnyel, akkor bátran keresse fel szállodánk szépségszalonját, ahol kellemesen relaxálva szépülhet meg. Míg testünk szinte minden részét ápoljuk, a kezünkről hajlamosak vagyunk megfeletkezni, pedig minden nap ki van téve az időjárásnak, vegyszereknek, mely által kiszárad és berepedezik – így könnyen megöregszik.
Ha szép és ápolt körmökre vágyik, esetleg problémás a bőre, vagy csak szeretné magát egy kicsit kényeztetni, pedikűr és manikűr stúdiónkba széles várjuk vendégeinket. Vendégeink részére Fodrászatunkban a klasszikus szolgáltatások mellett speciális fejbőrápoló programokkal, masszázzsal várják a vendégeket.

Hetente egy alkalommal ingyenes fogászati szűrést biztosítjuk a vendégeinknek a partnerklinikánk által.