Belépés
8380 Hévíz, Vörösmarty Mihály utca 91. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-83-342-895, A szálloda felújítás miatt zárva | Kérjük, küldjön e-mailt!

Hévíz, Hunguest Hotel Helios - Wellness kezelések, masszázsok

Tisztelt Vendégeink!

Hunguest Hotel Bál Resort, Béke, Flóra, Helios és Répce szállodáinkat felújítjuk, a munkálatok a szállodák teljes zárvatartása mellett huzamosabb ideig elhúzódnak, amiért szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Foglalással rendelkező minden vendégünkkel felvesszük a kapcsolatot, biztosak vagyunk benne, hogy szállodaláncunk egyéb egységeiben megfelelő alternatívát tudunk biztosítani. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak, maradjanak velünk a felújítások alatt is, amelyek befejezése után megszépült, teljesen új szállodákban köszönthetjük Önöket.

A wellness az egészséges életforma újszerű megközelítése, amelyben nagy hangsúlyt kap az élet élvezete. A fő cél a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtése, egy minőségibb életvitel kialakítása.
Ennek alapfeltétele, hogy ügyeljünk egészségünkre, megelőzzük a betegségeket.
A rohanó életmód által túlterhelt idegrendszer és szervezet egészségünk károsodásához vezethet. Fontos ezt időben felismerni, és megelőzni. Ehhez segítenek hozzá a különböző relaxációs kezelések, aromafürdők, masszázsok.

KLASSZIKUS MASSZÁZSOK

FRISSÍTŐ WELLNESS MASSZÁZS • (20’) 3 200 Ft • (40’) 6 400 Ft
Az egészséges, de keveset mozgó, ülő foglalkozású emberek gyakran szenvednek hát és izomfájdalomtól. A frissítő masszázs során olyan kezelést alkalmazunk, amely átmozgatja a testet, felpezsdíti a vérkeringést. Az ellazult, kellemes testélmény nyugodt, de felfrissült lelkiállapotot okoz.

AROMAMASSZÁZS • (40’) 6 900 Ft
A gondosan válogatott, értékes illóolajok és növényi kivonatokból összeállított aromaterápiás készítményekkel végezzük a test könnyed átmasszírozását. Az alkalmazott masszázsolajok hatására intenzívebbé válik a hagyományos masszázs relaxáló, energetizáló és vitalizáló hatása. Szinte mindenkinek ajánlott, aki lazításra, felüdülésre, közérzet javításra vágyik.
Relaxáló, regeneráló: illóolajok: narancs, mandarin, levendula. Kiegyensúlyozó: illóolajok: citrom, rózsafa, rozmaring, fahéj.
Energetizáló: Illóolajok: borsmenta, rozmaring, bazsalikom.

SVÉDMASSZÁZS • (20’) 3 600 Ft
Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös és letapadt izmokat. A svédmasszázs legelterjedtebb fogásai a gyúró, dörzsölő, simító és rezegtető mozdulatok.

MÉREGTELENÍTŐ NYIROKMASSZÁZS • (40’) 7 500 Ft
A masszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsuk, és fokozzuk a szervezet ellenálló képességét. A masszázs felgyorsítja a sejtek anyagcsere folyamatait. Hatására fokozódik a salakanyagok kiürülése a szervezetből. A nyirokmasszázs során simító, szív felé haladó, pumpáló mozdulatokkal meggyorsítjuk a pangó nyirok eltávozását. A kezelés emellett javítja a közérzetet: aktíválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő, és nyugtató, bőrfeszesítő hatású.

GÉPI NYIROKMASSZÁZS • (30’) 4 500 Ft
A nyirokrendszeren keresztül javítja az izmok, izületek, a belső szervek vérellátását, méregtelenítését és a mobilizálható ödémákat. Ez az új kezelési módszer, gépi úton hatékonyan végzi a problémás - elsősorban alsó végtagi- területek kezelését így helyreállítva a nyirokkeringést, gyors és tartós állapotjavulást eredményezve. A testre mandzsettákat erősítünk, amelyeket az géphez kapcsoljuk. A levegővel nyomáshullámot hozzuk létre. A hullámok periódikusan követik egymást, a számuk és az erősségük egyénileg is szabályozható. A kezelés szabadidő ruhában történik.

SPECIÁLIS MASSZÁZSOK

AYURVÉDA MASSZÁZS • (60’) 8 900 Ft
Az ayur-véda szó szerinti jelentése: az élet tudománya, India klasszikus orvostudománya. Az ayurvéda szerves része a masszázs. Az ayurvédikus masszázs teljes egészében különbözik a nyugati országokban alkalmazott masszázsoktól: meleg olajjal történő teljes testmasszázs. Ez a modern életvitel stresszének ellenszere. Tisztitó hatása elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből, ezzel szinte megfiatalítva azt. Helyreállítja a test természetes egészségét, növeli az állóképességet. Az olajos masszázs ellazítja és feloldja a feszültséget az izmokban, mély relaxált állapotba juttatja a testet. Az ayurvédikus masszázs után az ember szinte újjászületik.

SHI TAO LÁVAKÖVES MASSZÁZS • (60’) 8 900 Ft
Valódi testi-lelki élményt nyújt ez az igen értékes növényi olajokkal, felmelegített valódi láva kövekkel és kézzel végzett speciális masszázs. A Shi Tao névre keresztelt változat során a felmelegített láva köveket a megfelelő energia pontokon helyezzük el, és speciális fogásokkal,
lágy simításokkal stimuláljuk a test energiavonalait. Ezzel a test minden sejtjébe eljuttatjuk az élet energiáját, a Qi-t (csi-t), így egyensúlyba hozzuk az energia áramlást. Ez a masszázskülönlegesség a test és a lélek teljes kikapcsolódását segíti elő.

TALPMASSZÁZS • (20’) 3 600 Ft • (40’) 6 500 Ft
Különleges masszázsforma, melynek során a láb és a talp speciális fogásokkal történő kezelését végezzük. A lábboltozatok izomzatának ingerlése mellett kifejezett közérzetjavító hatással is rendelkezik. Ellazítja a lábfejet és a talpat, ezáltal jelentősen javítja a közérzetet.

THAI TALPMASSZÁZS • (60’) 12 900 Ft
Az ősi kínai eredetű speciális kezelés, amely megelőz és gyógyít számos betegséget, így ideális a gyógykúrák kiegészítő kezeléseként is. A kezelést nem csak a talpon, hanem a lábszáron is végezzük egészen a térdig. A nyirokmasszázs alapjait használva fejti ki gyógyító és regeneráló hatását.
A kezelés során a hüvelyujjak általi nyomás mellett egy speciális kis pálcikát is alkalmaznak a reflexpontok stimulálására, mely hatására a belső szervek funkcionális zavarai mérsékelődnek, főként anyagcsere-betegségeknél (hólyag-vese, emésztés). Pozitívan befolyásolja a légzőszervi, szív- és keringési rendszereket. Erősíti az immunrendszert.
Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott.

TALPREFLEXOLÓGIA • (30’) 6 900 Ft • (60’) 12 900 Ft
A testünk minden pontján reflexzónák vannak, a legtöbb ilyen reflexpont a tenyéren és a talpon található. A szerveink reflexes kivetülései, melyek megfelelő ingerlésével pozitív hatást gyakorolhatunk szerveinkre. Ennek hatására a reflexponthoz tartozó szervek keringése és élettani működése javul, segít megszabadulni a méreganyagoktól. Feloldani a feszültséget. A talp masszázsával a központi idegrendszerre, vérkeringésre,belső szervekre, mozgató rendszerre gyakorolhatunk pozitív hatást.
A reflexológia célja a megelőzés, de bizonyos esetekben kiegészítő kezelésként is hatékony.

Ellenjavallatok: • magas láz • vénás, artériás megbetegedés • gombás fertőzés • ödémás végtagok • fertőző betegség • terhesség • súlyos idegkimerültség • súlyos cukorbetegség • daganatos betegség • súlyos szívbetegség

SHIATSU MASSZÁZS • (50’) 12 900 Ft
A Shiatsu (ejtsd: siacu) japán szó, jelentése ujjnyomás, minthogy alkalmazásában leggyakrabban az ujjnyomást használjuk, hasonlóan az akupresszúrához. Az erősebb nyomások kivitelezéséhez a tenyereket, a könyököt, a térdet és a talpat is felhasználjuk. Ezenkívül fontos szerepet kapnak a különböző nyújtó fogások is, hasonlóan a jógához. Az egészségmegőrzés hatásos eszköze, de segítségével különböző betegségeket enyhíthetünk: fejfájás, hátfájás, emésztési probléma. A kezelés szabadidőruhában történik, és az egész testre kiterjedően zajlik. A kezelés szabadidő ruhában történik.

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS • (60’) 12 900 Ft
A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával, a különböző testhelyzetek felvételével a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani a megfelelő energiapályákon, amelyeket ők “szennek” neveznek. Az akupunktúrás pontokat masszírozva egyensúlyt teremt a test egyes részei között, a megrekedt energiákat újra működésbe hozza. A meghatározott pontokra irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt, mind fizikailag, mind mentálisan kiegyensúlyozottá tesz, és optimizmussal tölti fel a szellemet. A thai masszázs kilazítja az ízületeket, nyújtja az izmokat, stimulálja a különböző szerveket. A masszázs ritmikus és meditatív, ez teszi egyedülállóan hatékonnyá, amely felüdülést jelent testnek-léleknek- szellemnek egyaránt. A kezelés szabadidő ruhában történik.

YUMEIHO MASSZÁZS • (50’) 12 900 Ft
A kínai és japán hagyományokon alapuló gyógymódokat egyesíti. Alkalmazza a különböző masszázs technikákat, a csontok és az ízületek helyreigazítását, és az akupresszúrát. Hatásai: a szervezet általános állapotát javítja, fokozza a vérkeringést, felszabadítja az elmozdult gerinc-csigolyákat, az egész testre frissítőileg hat, harmonizálja a test és lélek kapcsolatát. A kezelés szabadidő ruhában történik.

TESTKEZELÉSEK    

WELLNESS RITUÁLÉ / WELLNESS TESTKEZELÉS
A WELLNESS TESTKEZELÉS SZOLGÁLTATÁS NEM TARTALMAZ AROMAFÜRDŐT.

TŐZEG DE LUX - TŐZEGISZAPOS TESTKEZELÉS
Egy kellemes fürdővel kezdődik. Az Eifel Moor tőzegterápiás fürdő tisztítja és frissíti a bőr felületét. A bőrben található lipidekhez hasonló kiegészítők biztosítják a kívánt hatás elérését. Fenyőszerű, földszagú illata jó kezdet a rituáléhoz. A gazdag krém zselé peeling riolitból álló finom szemcséket tartalmaz. A riolit egy tipikus vulkanikus kőzet, amely 73% szilicium-dioxidot (kovasav) tartalmaz. A bőr sima érzetű, optimálisan megtisztított és előkészített lesz a következő kezeléshez. A Tőzegterápiás Elixír vörös bükk, tőzeg, méz kivonatot tartalmaz. Bőrkisimító,
regeneráló, élénkítő, hidratáló hatása jelentős. A krémpakolás előtt masszírozzuk át az egész testet. A lazító masszázst az igen különleges, szintén teljesen természetes, Tőzegterápiás masszázsolajjal végezzük. A pakolás egyik legfontosabb alkotóeleme a szilícium, amely hatására fokozódik a sejtanyagcsere, a nyirok- és érrendszer tehermentessé válik, miközben több 100 gyógynövény és nyomelem beépül a bőrön keresztül a szervezetbe. Javítja a testképet, a testkontúrok szabályosabbá válnak, vékonyabbak lesznek. Tökéletes regenerálás a bőrnek és a testnek. A tőzeg kivonatot már sikeresen használták az ősi gyógyászatban is sok betegség kezelésében.

AMAZÓNIA ÉKSZERE RITUÁLÉ - CSOKOLÁDÉS TESTKEZELÉS
A kezelés kellemes Kleopátra tejfürdővel indul. Ezt követi a hatóanyagokban gazdag peeling, mely kakaóbabot tartalmaz, így könnyedén behatol a bőrbe, és serkenti az anyagcserét. A kakaó aromája azonnal érezhető, narancshéj darabkák és a tengeri só pedig hozzájárulnak a bársonyos bőr kialakításához. A gondos letisztítás után következhet a masszázs, melyet 3 kitűnő olaj (szőlőmag-, jojobaolaj és kakaóvaj) keverékével végzünk. A masszázs után csokoládépakolással koronázzuk meg a kezelést. Amíg a kakaó a bőrt ragyogóvá és kifejezetten rugalmassá varázsolja, addig test és lélek harmóniára talál. A kezelés méltó bejezéséhez a kakaós testápoló választható, amelynek kellemes aromájától Ön garantáltan jó hangulattal távozik.

BURGUNDI VAKÁCIÓ RITUÁLÉ - SZŐLŐS TESTKEZELÉS
 „In vino venustas!” - magyarul „Borban a szépség”. Hippokrates Kr. előtt az 5. században már gyógyszernek nevezte. A borterápia a Venisse boros fürdővel kezdődik, amely a benne levő szőlőlevél-őrleménynek köszönhetően segít az elhalt hámsejtek eltávolításában. Következő lépés a bőr intenzív radírozása a szőlőmagos testpeelinggel, amely tengeri sót és lótuszvirág kivonatot tartalmaz. A relaxáló testmasszázst a „Vin O3” hidegen sajtolt szőlőmagolajjal végezzük. A masszázs után a Bordeaux-i szőlős testpakolás következik, a mikrofinomságú vörös szőlő kivonattal, amely kitűnő antioxidáns és bőrfiatalító, vitalizáló hatású. Ideális befejező terméke a szőlős wellness szeánsznak a Vinesse boros testápoló, amely hozzájárul a bőr nedvességtartalmának helyreállításához.

HÉVÍZ KINCSE RITUÁLÉ - ISZAP TESTKEZELÉS
A kamillából, borsmentából és rozmaringból összeállított gyógynövényes fürdő ellazítja a testet, és a kellemes illóolajok feltöltik a lelket. Tőzeg-peelinggel ledörzsöljük az elhalt felső hámsejteket, ami méregtelenít, visszállítja a bőr természetes frissességét. A relaxáló testmasszázst hidegen sajtolt szőlőmagolajjal végezzük. Selymes tapintása kellemes érzetet biztosít a masszázs során. Az olaj hatására a bőr rugalmas és puha lesz. Az ásványi anyagokban gazdag hévízi tőzegiszappal bekenjük a testet, ami pótolja a bőrben és testben a hiányzó ásványi-és tápanyagokat, kellemes melegséggel tölt fel. Végezetül Aloe-verás testápolás következik, amely hidratálja a bőrt.

JAPÁN TEASZEÁNSZ RITUÁLÉ - ZÖLD TEA TESTKEZELÉS
Japánban a teafogyasztás ősi hagyományokra épülő szeánsz. A zöld tea kétségkívül egészséges, aktív összetevői hosszú életet biztosíthatnak. Fiatalító, kedélyjavító tulajdonságaival igen csábító wellness élményt jelent. A zöld tea hatóanyagai öregedésgátló, immunerősítő, szabadgyök megkötő, méregtelenítő tulajdonsággal rendelkeznek. A wellness kezelés egy kellemes, méregtelenítő zöld teás fürdővel indul. A fürdő után gondosan átradírozzuk a teljes bőrfelületet zöld tea granulátummal. A radírozást követi a testmasszázs, amelyhez kitűnő választás a jázmin masszázsolaj. A masszázs után az élénkítő, revitalizáló hatású zöld teás pakolás következik, amely végig meleg érzetet kelt. A kezelés befejező terméke egy kellemes testápoló, amely pillanatok alatt felszívódik.

KELTA THALASSO RITUÁLÉ - ALGÁS TESTKEZELÉS
A gyógynövényes fürdősó tengeri algakivonattal kombinálva, különösen gyengéd a bőrhöz. A fürdő kettős hatású: értékes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el a bőrt, valamint hozzáadott vitaminokat, proteineket, szénhidrátokat tartalmaz. A kellemes fürdő után „Atlantic” oxigénes testradírt alkalmazunk, amely finomítja a bőrt. A radírozást követi a teljes testmasszázs. Az algás masszázsolajban lévő zsírsavak, E-vitamin és ásványi anyagok mind hozzájárulnak a bársonyos és hidratált bőr kialakításához. A relaxáló masszázs után következik a
meleg testpakolás. A meleg hatására a test ellazul, és a keringés fokozásával a hatóanyagok rendkívüli módon beszívódnak a test felmelegített részén. A kezelés befejezése a hidratáló testápolás algakivonattal történik.

 JÓ TUDNI!  A TESTKEZELÉS ELEMEI KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓAK:

 

PAPRIKA ESSZENCIÁJA - PAPRIKÁS TESTKEZELÉS
A kezelést kecsketejes fürdővel kezdjük, amely intenzív hatást gyakorol a szervezet anyagcseréjére. Ezután következik a cseresznyemagos peeling, előkészítve a bőrt a méregtelenítő masszázshoz. A kellemes masszázstej a paprika erejével újraépíti az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirok rendszert. A paprika eszenciaolaj orvosilag bizonyítottan segít a kötőszövetben lerakódott zsír oldásában, elszállításában. A bőr feszesítésében is jelentős szerepet játszik. Az élettelen, savós bőr gyógyításában az első helyen számon tartott gyógynövény, de megemlítjük jó tulajdonságait a reuma és az érszűkület kezelésében is. Miután bemasszíroztuk a pakolást a kezelendő felületre (csípő, comb, fenék), fóliával becsomagoljuk a testet, így a pakolás mélyebbre hat, nem szárad ki. A Rekongem pakolás a paprikán kívül tartalmaz jótékony, fájdalomcsillapító hatású összetevőt is. A kezelés végeztével megnyugtatjuk, lehűtsük a bőrt különleges gyógynövényes készítményeinkkel.
A Capsaicin, methil salicylát érzékenyek nem használhatják! A pakolás melegítő, enyhén csípős hatású.

WELLNESS RITUÁLÉ • (75’)
13 500 Ft TESTKEZELÉS • (60’) 10 950 Ft

 

PERMANENT CONTOUR® PECSÉT MASSZÁZS • (60’) 12 900 Ft
Exkluzív, rendkívül hatékony testkezelő masszázs-különlegesség. Ötvözi az ayurveda ősi tapasztalatait a legmodernebb tech- nikával. A kellemes melegre felgőzölt gyóg- ynövény batyukkal és organikus szépségo- laj-keverékkel masszírozzuk át a testet. A masszázs és a gyógynövény labdák váltakozá- sa szenzációs masszázs élményt garantál. 20 fajta csúcsminőségű hidegen sajtolt bőrápoló olaj keverékét a különböző gondosan váloga- tott gyógynövények hatóanyagaival együtt juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe.

FEHÉRAGYAG PAKOLÁS • (40’) 7 500 Ft
Az agyagpakolás méregtelenítő, baktériumölő, és energiapótló hatása kiemelkedő. A bőrön keresztül kivonja, majd elnyeli a káros anyagokat, és helyére ásványi anyagokat, éltető elemeket juttat. Pakolással az anyagcsere folyamatokat serkentjük, valamint a természetes méregtelenítés és az optimális hidratáció eredményeként a kisebb ráncok kisimulnak, a mélyebb barázdák enyhülnek. A lemosáskor kifejtett dörzsölő hatás segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását. Ezt erősítik a hozzáadott, gondosan válogatott rózsaszirmok.

LEVENDULA VARÁZS • (50’) 9 950 Ft
Levendula aromafürdő (15’), levendulás testpeeling (15’), levendulaolajos masszázs (20’)

LEVENDULA ÉRINTÉSE • (35’) 7 500 Ft
Levendulás testpeeling (15’), levendulaolajos masszázs (20’)

AROMAFÜRDŐK

BORÓKA FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
A fürdő tartósan élénkíti a vérkeringést, ellazítja a fáradt izmokat. Ellazít minket a napi rohanó munka után, segít a gyors regenerálódásban. A boróka már a régi népi gyógyászatban is nagyon népszerű volt.

GYÓGYNÖVÉNYES FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
A fürdő jótékony hatással van a testre, a felhasznált gyógynövényeknek köszönhetően. A kamilla, orvosi zsálya, és a rozmaring enyhítik az ízületi és izom fájdalmat. Ezt még fokozzák a belélegzett illóolajok. A kezelés végére úgy érezzük, mintha kicseréltek volna minket.

KLEOPÁTRA FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
A Kleopátra fürdő az egyik legjobb választás akkor, ha szeretnénk megőrizni fiatalságunkat. A Lactissimo gyorsan eloldódó, könnyed poranyag, amely a fürdőzést luxus élvezetté varázsolja. A termékben lévő tejfehérje nyugtató és ápoló hatású, bársonyossá varázsolja a bőrt.

LEVENDULA FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
Nincs jobb módszer arra, hogy kizárjuk a külvilágot, ellazuljunk egy kicsit, mind egy kellemes, pezsgő fürdő. Ezt a hatást csak fokozza a hozzáadott levendula, mandarin illóolaj. A levendula már régóta ismert, és használt gyógynövény, aminek segítségével megnyugtatjuk idegeinket, elfelejtjük a szürke hétköznapokat. Nem elhanyagolható a bőrre gyakorolt pozitív, regeneráló hatása sem.

MENEDZSER FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
A rohanó, stresszes hétköznapok után jólesik egy kellemes, lazító fürdő, amelyben teljesen ellazulunk, feltöltődünk. Illóolajok: kamilla, levendula, citromfű.

RÓZSA FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
Régóta ismert a virágfürdők jótékony hatása, szépítő tulajdonsága. Ehhez még tengeri sót adunk, ami által jobb lesz a bőr vízmegkötő képessége, rugalmasabbá, feszesebbé válik. Nem véletlenül használják a gasztronómiában is előszeretettel a rózsavizet.

TENGERISÓ FÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
A fürdőhöz tengeri sókristályt használunk, ami ásványi anyagokban gazdag. Fontos szerepet játszik a vízháztartás helyreállításában, méregtelenítésben. Gyorsul a sejtek regenerációja, intenzívebb lesz az anyagcsere. A kezelés végére a bőr selymesebbé, finomabbá válik.

WELLNESS ISZAPFÜRDŐ • (15’) 4 500 Ft
Az iszapok (peloidok) több tízezer éves geológiai és biológiai képződmények termékei. Magas a szerves anyag és az ásványi só tartalmuk. A hévízi iszap jótékony hatása miatt ez akezeléskiválóanalkalmasastressz,afáradtság ésidegiproblémákkezelésére.Azásványi anyagokban gazdag iszapfürdő méregteleníti a bőrt és a szervezetet, fokozza a vérkeringést, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, továbbá regenerálja és feszessé teszi a bőrt.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK  

AQUA NORDIC • INGYENES
A speciális tornaforma a Nordic Walking mozgásformáit ültette át a vízi környezetbe, ötvözte az Aquafitness előnyeivel, és a speciális tornaszer segítségével újfajta mozgásformákkal gazdagította. A vízben végzett edzések közben az ízületek a felhajtóerőnek köszönhetően kevésbe terhelődnek, így a felsőtest hatékonyabb edzését teszi lehetővé, egyúttal fejleszti a résztvevők mozgáskoordinációját is. Azoknak ajánljuk, akik túlsúllyal vagy ízületi problémákkal küszködnek.

SPORTPROGRAMOK • INGYENES
A szálloda hetente többféle egészségmegőrző ingyenes sportprogramokat (reggeli, senior, gerinc torna, aquafitness, Nordic Walking, stb.) szervez a vendégeknek. Az aktuális sportprogramokat a lift mellett egy táblán megtalálhatja.

KERÉKPÁRKÖLCSÖNZÉS • (60’) 1 000 Ft
A szállodánkban térítés ellenében kölcsönözhető jól felszerelt mountain bike kerékpárok.

SZOLÁRIUM • (5’) 600 Ft

WELLNESS CSOMAGOK

HELIOS WELLNESS KÓSTOLÓ • 7 200 Ft
1x frissítő masszázs (20’), 1x aromafürdő (15’)

HELIOS RELAX • 14 600 Ft
1x aromamasszázs (40’), 1x aromafürdő (15’), 1x testpeeling (15’), 1x oxigén terápia (30’)

HELIOS KÉNYEZTETÉS • 14 900 Ft
1x talpmasszázs (40’), 1x Shi Tao lávaköves masszázs (60’), 1x aromafürdő (15’)


INFORMÁCIÓK

TERÁPIA RECEPCIÓ mindennap 7.00- 15.00
Tel.: +06 (83) 542-185 / 71742 mellék

WELLNESS CENTRUM minden nap 7.00- 20.00
TERMÁLMEDENCE minden nap 6.30- 18.00
ÚSZÓMEDENCE ÉS GYERMEKMEDENCE Ősztől tavaszig: zárva, tavasztól őszig: naponta 9.00- 18.00

Az időpontok tájékoztató jellegűek, szezon és időjárás függvényében változhatnak. Kérjük, érdeklődjön a diszpécsereknél.
Ár- és programváltozás jogát fenntartjuk. Nyomdai hibákért nem vállalunk felelősséget.