Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Hévíz, Petőfi Sándor utca 9. Útvonaltervezés
Telefon +36-83-341074

Hévíz, Hunguest Hotel Panoráma - Gyógyászat

Szállodánk - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el. Itt vehetők igénybe az európai színvonalú, komoly szakmai háttérrel rendelkező orvosi gárda felügyelete mellett a hévízre alapozott mozgásszervi és egyéb egészségügyi problémák gyógyítására alkalmas kezelések.

A Hévízi Szent András Gyógycentrumban egy teljes fizioterápiás osztály várja a vendégeket, illetve betegeket, munkatársaik az Ön legjobb segítsége kúrája során, összeállítják egyénre szabottan kezeléseit. A személyzet nemcsak szakmai kérdésekben áll rendelkezésére, bármilyen egyéb probléma megoldása esetén is. A cél, hogy Ön a lehető legjobban érezze magát!

Ambuláns kúra

Szakorvosi vizsgálatot követően, a 7-14-21 napos kúrák idejére összeállítják kezeléseit és időpontjait az Ön igényeinek megfelelően.

Szolgáltatások

Célunk, hogy visszanyerje mobilitását, megszabaduljon fájdalmaitól és teljesítőképessége ismét a régi legyen. A gyógyászat rendelkezik szerződésekkel a különböző egészségpénztárakkal, amelyek térítik a nálunk igénybe vett szolgáltatásokat.

A FIZIOTERÁPIÁRÓL ÁLTALÁBAN

A fizioterápia kifejezés "fizio" része a görög "füzosz" szóból ered, és természetet jelent. Így a névből adódóan a természet energiáit használja fel a gyógykezeléshez. A fizioterápia a gyógyítás legősibb ága, hiszen a természet erőit már az ősember felhasználta a gyógykezeléshez. A fizioterápiát sokat összetévesztik a fizikoterápiával. A fizioterápia természeti energiákat használ fel a gyógyításhoz. A fizikoterápia szűkebb fogalom, mert a gyógykezelésekben csak tisztán fizikai energiákat alkalmaz.

ELEKTROTERÁPIA: Kis és középfrekvenciás elektroterápia
FOTOTERÁPIA: Helioterápia, ultraibolya sugárzás, lézer, látható fény
TERMOTERÁPIA: Nagyfrekvenciás kezelések, hidroterápia, infravörös sugárzás, iszapkezelés, hőmérsékleti kezelések, beleértve a kryoterápiát is
MECHANOTERÁPIA: Gyógytorna, masszázs, ultrahang- és trakciós kezelés
BALNEOTERÁPIA: A termális ásványvíz külső és belső használata
KLÍMATERÁPIA: A gyógyklíma-kezelés és a speleoterápiát sorolja ide
INHALÁCIÓS TERÁPIA : Az aerosol- és aeroionterápia