Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Kreischberg, Kreischberg 2 Útvonaltervezés
Telefon +43 3537 250 02

Kreischberg, Hotel Relax Resort - Tél

Síterep

Murau / Kreischberg 868 M -2118M, 46 KM

A 2012 decemberében átadásra került új pálya után 2013 decemberében elindult Stájerország első 10 személyes kabinos felvonója, amely 2,1 km hosszan közlekedik.
Ez a modern felvonó 1600 méterről 2050 méterre viszi fel utasait. Így a síelők a Bergstation-tól már kényelmesen és gyorsan érhetik el Rosenkranz csúcsát vagy akár a Sixpack-et.
A beruházások összköltsége (beleértve a hóágyúrendszert és a két új ratrakot) elérte a 9 millió eurót.
A kreischbergi síközpont igen kedvelt a magyar síelő és snowboardos vendégek körében, mert decembertől március végéig hóbiztos síterepeken hódolhatnak kedvenc téli sportjaiknak, a minden igényt kielégítő, kiválóan karbantartott, 46 km hosszú sípályákon.
A síközpont 48 korszerű hóágyúval rendelkezik, melyek a sípályák tökéletes állapotát hívatottak biztosítani a síszezon minden napján.
Kreischberg ideális családi síterep, a széles kék pályákon az egész család együtt síelhet, a gyermekeket pedig számtalan téli attrakció várja: a kétlépcsős tanulópálya varázsszőnyeggel a kezdő gyermekeknek, a híres Dinopark és a Frédi-Béni pálya pedig rengeteg erdei ösvényével nyújt felejthetetlen élményt a kis nebulóknak.
Kreischberg a haladó és profi sízők számára egyaránt ideális. Tubingpálya, gyorsasági szakasz, hullámpálya, ugróasztal, időmérő pálya, free-ride pálya, buckapálya, mélyhósízésre alkalmas pálya és a 2,5 km hosszú sífutópálya várja az ide látogató téli sportok szerelmeseit.
Kreischberget a snowboardosok paradicsomának is nevezik, az itt megtalálható természetes félcső, snowboardpark és vadregényes „off-pist” miatt. Nem véletlen, hogy számos nemzetközi snowboard verseny mellett a magyar élmezőny is itt mérheti össze tudását a minden évben megrendezésre kerülő Magyar Snowboard bajnokság keretein belül. Kreischberg elnyerte a 2015-ös Freestyle Világkupa rendezési jogát is.
Természetesen a középhaladó és a haladó sízők is megtalálják számításukat a 2118 méter magas Rosenkranz csúcsról levezető piros és fekete jelzésű pályákon, vagy a friss hóval borított területeken.
A síparadicsomot az új tízszemélyes felvonó mellett egy hatszemélyes kabinos, 4 ülőszékes, 3 csákányos és egy tányéros sílift szolgálja ki.

Murau-Kreischberg sítérkép

Murau-Kreischberg sítérkép