Belépés

Legjobb árak és szobafoglalás

Találja meg a legjobb árat, majd vegye kézbe visszaigazolását azonnal, foglaljon itt!

Válasszon időpontot, szobát, adja meg a létszámot, és szinte készen is vagyunk, e-mailben kapja meg tőlünk visszaigazolását.

Belföldön fizethet OTP SZÉP kártyával is!
A fizetésnél jelenleg automatikusan történik
a zsebválasztás (szállászseb), így
más zsebből itt nem tud választani.

Az MKB és K&H SZÉP kártyák
egyelőre itt, honlapunkon az online
fizetéshez nem használhatók.
SZÉP Kártya fizetési információk itt.
Más dolga nincs is, csupán jól érezni magát nálunk. Ha speciális igényei merülnek fel, érdemes a megjegyzés rovatban feltüntetni.

Elküldheti fizetés nélkül is a foglalását, ekkor a szállodában kell fizetnie, de előlegfizetés igénye főleg speciális, kiemelt időszakokban felmerülhet, ezt szállodánk jelezheti Önnek.

Az ajánlatok nagy része kedvezményesen is foglalható, ha akár most kifizeti biztonságos banki felületen  foglalása 50 vagy 100%-át. Ha nem lemondható foglalást választ, még többet spórolhat! A kalkulációs folyamat végén, az Ön igényei ismeretében számolt ár alapján tüntetjük fel az elérhető árengedményeket! Szállodánként, időszakonként és ajánlatonként dinamikusan változóak a kedvezmények, ill az érkezés előtt négy nappal az előrefizetés (és kedvezményei) már nem elérhetők.

1. Szálloda választás, időpont

Hotel Relax Resort

1 éjszaka

2. Foglalható szobák és vendégek száma

Eltávolítás

3. Ajánlat kiválasztása

Részletek
Kiválasztom

4. Megrendelési mód, KEDVEZMÉNYEK meghatározása

A megrendelt szolgáltatás teljes összege:
Most fizetendő összeg:

5. AZ ÖN ADATAI

(pl. gyermekek pluszban, ha a foglalás során a gyermek esetleg nem volt opció vagy más speciális igények, étrend, parkolás stb.)
*: A csillaggal jelölt mezőket kérjük kitölteni!
Elküldöm a foglalást Foglalás és ugrás a bank fizetőfelületére

Tájékoztatjuk, hogy a foglalás során megadott személyes adatait kizárólag a szállásfoglalás biztosítása illetve az annak nyomán létrejövő szerződés teljesítése céljából, az ahhoz szükséges mértékben fogjuk felhasználni. Az adatkezelési folyamatainkról és az azzal kapcsolatosan Önt megillető jogosultságokról adatkezelési tájékoztatónkban tájékozódhat részletesen.
Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja.

Tudomásul veszem, hogy a(z) HUNGUEST Hotels Zrt. (Magyarország, 1015 Budapest, Hattyú utca 14.) adatkezelő által a www.hunguesthotels.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff