Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Kreischberg, Kreischberg 2 Útvonaltervezés
Telefon +43 3537 250 02

Kreischberg, Hotel Relax Resort - Wellness

Élménymedence

Élvezze az élménymedence által nyújtott hangulatot és lazuljon el a tiszta vizű buborékok között. A Hunguest Premium Hotel Relax Resort medencéje minden kedves vendégünk számára térítésmentesen igénybevehető, amelyhez fürdőköpenyt és szaunatörölközőt készítünk be minden szobába.
A 10×4 méteres medencénk, ülő és fekvő masszázselemekkel (masszázs ülőpad hátmasszírozó fuvókákkal, masszázs ülőpad masszírozó légbuborékokkal, nyakzuhany és vízfüggöny, levegőfúvókás víz alatti masszázs, egyidőben 3 fő számára alkalmas levegőfúvókás masszázságy) és hangulatvilágítással biztosítja a teljes ellazulást.

Szaunák

Felejtse el a mindennapi gondokat és erősítse immunrendszerét a Relax Resort speciálisan kialakított szaunavilágában. A hagyományos finn szauna mellett bioszauna, infraszauna valamint sóbarlang található. A szaunából közvetlen kijárat nyílik a panoráma-teraszra, ahol élvezhetik a friss hegyi levegőt és a csodálatos kreischbergi kilátást. Az exkluzív kialakítású különálló pihenőhelyiség ideális helyszín a gondolatok rendezésére.

Fitness

A szállodánkban eltöltött idő alatt sem kell lemondania a megszokott tréningezésről. Fittness termünkben modern gépek segítségével mozgathatja át izmait.