Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Lillafüred, Erzsébet sétány 1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-46-331-411, +36-46-400-126 | +36-46-533-203

Lillafüred, Hunguest Hotel Palota - Kalandpark

Megnyitott a Lillafüredi Sport- és Kalandpark!

A Hunguest Hotels Törzsvendégei
a korlátlan napijegy árából
- a Hunguest Hotels Törzskártya
felmutatásával -
10% kedvezményben
részesülnek!


A Lillafüredi Sport- és Kalandpark gyönyörű természeti környezetben, szállodánktól párszáz méterre található. Az új szórakoztató komplexumban minden látogató kortól függetlenül aktívan töltheti el szabadidejét, kedvére válogathat a kültéri és beltéri attrakcióik között. Szórakozásra, családi programokra szinte végtelen lehetőséget kínál az ország legkomplexebb kalandparkja. Az Erzsébet sétány két oldalán elhelyezkedő „kalandvölgyben”

alakítottak ki.

Egyedülálló az a futball témájú PanIQszoba, amely 90 perces speciális logikai és ügyességi játékelemeket tartalmaz. Az igazán bátrak kipróbálhatják az ejtőgépet és a zipline lecsúszót, a kicsik pedig kedvükre szórakozhatnak a légvárban és az Aranymosónál. Gondoltak a foci szerelmeseire is; a nagyméretű műfüves futsal pályaa Rummenigge-focisuli, a labdás ügyességi és készségfejlesztő játékok megépítésével.

Ennek köszönhetően ez az ország első és egyetlen futball tematikájú attrakciókat is felsorakoztató élményparkja.

A miskolci NB I-es labdarúgó klubról kapta nevét az egyik attrakció, a DVTK Futsal Aréna, ahol a rendezvények alkalmával a klub sztárjaival személyesen is találkozhatnak a vendégek. A parkban vendéglátóegységek, szabadtéri színpad, rendezvénysátor és konferenciaterem is rendelkezésre áll. Kiváló helyszíne családos hosszú hétvégéknek, céges csapatépítő tréningeknek, baráti rendezvényeknek, születésnapoknak, esküvőknek és osztálykirándulásoknak. Szervezett gyalogos- és kerékpártúrákat, nyaranta pedig izgalmas gyermektáborokat kínálnak.

Vadregényes kalandok, határtalan szórakozás!

További információ: dvtkpark.hu