Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Lillafüred, Erzsébet sétány 1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-46-331-411, +36-46-400-126 | +36-46-533-203

Lillafüred, Hunguest Hotel Palota - Konferencia

A Hunguest Hotel Palota **** superior szálloda csodálatos környezetben Budapesttől mindössze 2 órányi autóútra, hegyek által övezve ideális helyszínt biztosít konferenciák, rendezvények, tréningek, továbbképzések vagy egyéb céges rendezvények helyszínéül.

A felkészült, tapasztalt kollegáink szakértelme hozzájárulásával biztosítjuk a rendezvényük sikerét.


Szobák

A Hunguest Hotel Palota 133 db szobája kényelmes, hangulatos fürdőszobával felszerelt, ahol színes televízió és minibár biztosítja a vendégek zavartalan és teljes kikapcsolódását. A szobai telefon és az ingyenes Wifi vendégszobai Internet lehetővé teszi az üzleti utazók igényeinek teljes körű kiszolgálását is.

További szobainformációk itt...


Gasztronómia

A szálloda Venesz díjas konyhafőnöke gondoskodik a vendégek magas színvonalú ellátásáról valamint az emlékezetes gasztronómiai élményekről. Minden egyes rendezvény egyedi igényei alapján állítjuk össze az étkezések kínálatát, legyen szó büfé rendszerű vagy - a szálloda hangulatába illő – reneszánsz vacsoráról.
A szállodában három étterem és két bár található. Igazán különleges a max. 70 fő befogadására alkalmas festett ólomüveggel díszített Mátyás étterem, amely különleges ételspecialitásokkal is várja a vendégeket.

Catering lehetőségek


Konferenciatermek

A földszinten egy légkondicionált, 250 személyt befogadó terem áll rendelkezésre, továbbá 2 db földszinti és 3 db emeleti előadóterem segíti a konferenciák lebonyolítását. A termek, valamint a hall kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük alakítható.
Technikai felszereltség: CD lejátszó, dobogó, fax, fénymásoló, flip-chart, hangosítás mikrofonnal, internet elérhetőség (wi-fi), poszter-állvány, projektor, projektorállvány, vetítővászon.

Konferenciatermeink adatai (elrendezés, méretek) itt találhatók...


Parkolás

A szálloda sorompóval lezárt területén akár 140 autó is parkolhat.


Wellness

A szálloda wellness részlegének 2009-ben történt felújítása során a már meglévő szolgáltatások köre és a részleg alapterülete is kibővítésre került.
Továbbra is használható a 10 méteres feszített víztükrű medence, a finn szauna, gőzfürdő, jakuzzi, a beltéri merülő- és taposó medence, valamint a minden igényt kielégítő sporteszközökkel felszerelt kondicionáló terem is.

Az új medencetérben kialakítottuk szállodánk "Csendes Wellness" részlegét, amely 07.00-09.00 óráig, valamint 19.00-21.00 óráig kizárólag 14 év feletti kedves vendégeink kikapcsolódását szolgálja, 09.00 és 19.00 óra között 14 év alatti korosztály számára is látogatható.
Itt az új, élményelemekkel ellátott medence mellett egy finn szauna kapott helyet szabadtéri merülőmedencével, valamint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrában is lehetőség nyílik a pihenésre.

További wellness infromáció itt...


Programok

Borkóstolás, házbemutató, kisvonatozás, barlanglátogatás, fakultatív programlehetőségek: barlangfürdő látogatás, lovasszánozás, csapatépítő tréning. A közelben erdei gyalogos és kerékpáros túraútvonalak, nyáron csónakázási lehetőség, míg télen sícentrum (Bánkút 15 km) várja az érdeklődőket.

Egyéb szolgáltatások

Autókölcsönzés közvetítése, egészségpénztári kártyák széles körű elfogadása, főbb hitelkártyák elfogadása, fa játszótér, állandó kiállítás, őrzött parkoló, széfszolgáltatás, taxi-, virág-, színház-, mozi-, vonatjegy-rendelés.
Elképzelésük szerint rendezvényükhöz egyedi, egyénre szabott ajánlatot készítünk.
Munkatársaink hozzáértéssel és örömmel segítenek elképzeléseik részleteinek kidolgozásában.