Belépés

Szobafoglalás - legjobb árak

Lillafüred, Erzsébet sétány 1. Útvonaltervezés
Telefon | Fax +36-46-331-411, +36-46-400-126 | +36-46-533-203

Lillafüred, Hunguest Hotel Palota - Wellness, sport

A szálloda wellness részlegének közelmúltban lezajlott felújítása során a már meglévő szolgáltatások köre és a részleg alapterülete is kibővítésre került.
Továbbra is használható a 10 m-es feszített víztükrű medence, a száraz és nedves szauna (gőzfürdő), jakuzzi, a beltéri merülő- és taposómedence, valamint a minden igényt kielégítő eszközökkel felszerelt kondicionáló terem is.
 

Szállás nélküli vendégeink részére, elsősorban
hétvégeken, az öltözőszekrények korlátozott
kapacitása miatt, előzetes, telefonon történő
egyeztetés alapján
névre, létszámra és
időpontra tudunk előjegyzést felvenni.
Kiemelt és ünnepi időszakokban külsős
vendégeket nem tudunk fogadni.

Csendes Wellness

Az új medencetérben kialakítottuk szállodánk "Csendes Wellness" részlegét, amely naponta

Itt az új, élményelemekkel ellátott medence mellett egy finnszauna kapott helyet szabadtéri merülőmedencével, valamint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrában is lehetőség nyílik a pihenésre. A medence mellett a fal mentén törökfürdős hangulatú, fűtött pihenő felületek várják a lazítani vágyókat. A medencetér megvilágítására elsősorban a mennyezeten található 3 kupolán keresztül beáramló természetes fény szolgál.

Masszázsok, testkezelések

A szállodánkban igénybe vehető masszázsok körét kibővítettük, frissítő, relaxáló, méregtelenítő masszázsok széles kínálatából választhatnak kedves vendégeink,
Masszázsok árai itt

Bowling

Szállodánk alagsorában továbbra is látogatható 2 bowlingpályánk és 2 biliárdasztalunk. A bowlingpálya és biliárdterem mellett 30 férőhelyes söröző és drinkbár várja a vendégeket, mely 16.00-21.00 óráig áll rendelkezésükre.

Szépségszalon

Ugyancsak ajánljuk fodrász- és kozmetikai szalonunkat, valamint manikűr és pedikűr szolgáltatásunkat a test és a lélek kúrálására.